Connect with us

ΑΣ

Με πάθος και μαχητικότητα!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό σε νοκ άουτ ματς

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με πάθος και μαχητικότητα!

Ανοίγει η αυλαία της σεζόν για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 13:00 σήμερα στο Παλατάκι σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας.

Οι παίκτριες του Άγγελου Αγγελίδη είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στις «ερυθρόλευκες» και να ριχτούν με πάθος στη μάχη.

«Το τμήμα κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να έρθει στο PAOK Sports Arena, και με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του, να δώσει ώθηση στα κορίτσια του Δικεφάλου.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας» αναφέρει στην ενημέρωση του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του τμήματος, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε:

«Παίζουμε με μία παραδοσιακή δύναμη των τελευταίων 5-6 ετών στο γυναικείο μπάσκετ. Ο ΟΣΦΠ είναι μία πραγματικά καλή ομάδα και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε έτσι. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και αυτό θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι, και θα πρέπει να δώσουμε στον κόσμο έναν καλό και ωραίο λόγο για να έρθει στο γήπεδο. Περιμένουμε να έρθουν οι φίλαθλοι της ομάδας για να μπορέσουν να δώσουν ένταση και ώθηση στα κορίτσια, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είναι μία δύσκολη κλήρωση, ωστόσο μιλάμε για μπάσκετ, και στο γήπεδο θα κερδίσει ο καλύτερος».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Λιώνης: «Όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα»

Μέσα από μια κατάθεση ψυχής κάνει το «ταμείο» της σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώνοντας μια ονειρική πρώτη χρονιά ζωής, το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ κατέκτησε την άνοδο και το πρωτάθλημα και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ανέστης Λιώνης μέσα από μια ανάρτηση - κατάθεση ψυχής κάνει το «ταμείο» των όσων έζησαν οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πέρασαν 5 μέρες για να βρω τα λόγια για την ομορφότερη σεζόν της ζωής μου.

Κάποιοι τρελοί μαζευτήκαμε σιγά σιγά από το καλοκαίρι, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις ζωές μας, με μοναδικό στόχο το να πετύχουμε κάτι σπουδαίο με τη φανέλα της ομάδας που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Και τα καταφέραμε.

Ατελείωτα χιλιόμετρα, δύσκολοι τραυματισμοί, ήττες και ισοπαλίες στο τέλος λόγω απειρίας ενώ είμασταν καλύτεροι, στενοχώριες.. Μέσα από αυτά όλοι βγήκαμε πιο δυνατοί και φτάσαμε στο πιο ευτυχισμένο τέλος. Και στην τελική όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν σε αυτό το ασπρόμαυρο ταξίδι. Τον Απόστολο Καΐση, αυτόν τον άρρωστο οπαδο του ΠΑΟΚ που του ήταν ο ιδρυτής αυτου του τμήματος, τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη που βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση του, τον Πέτρο Βασιλακίδη που ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του τμήματος και έτρεχε μέρα νύχτα για να το κρατήσει όρθιο, τον προπονητή μας, τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο που ξόδεψε ατέλειωτες ώρες προπόνησης και υπομονής για να μας μάθει το ποδοσφαιρο Σάλας και να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες που έβαλαν κάτω τον εγωισμό τους και παραμειναμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε ολους εμάς που θυσιάσαμε τα πάντα για να φτάσουμε ως εδώ, στους ΠΑΟΚτσηδες όλου του κόσμου που αγαπάνε αγνά την ομάδα μας, σε όσους έφυγαν από τη ζωή για τα 4 αυτά γραμματα, στον Γιαννάκη, στον Μιχάλη και σε όλους μας τους χορηγούς που στήριξαν το εγχείρημα αυτό.

Φυσικά στον αδερφό μου Αλέξανδρο Βασάρα που τραυματίστηκε σοβαρά στα μέσα της χρονιάς και του είχα ταξει αυτό το πρωτάθλημα παρά την τέραστια για εμάς απουσία του και στον μάγο από τις φαβέλες της Βραζιλίας Στέλιο Χαρπίδη που τραυματίστηκε στον ημιτελικό και μας έδωσε άλλο ένα κίνητρο να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τώρα αρχίζει το καλό!
SATALANA

Υ.Γ. ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ