Connect with us

ΑΣ

Μούχλιας: «Δουλεύουμε σκληρά, τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ» (vid)

Οι δηλώσεις του ακραίου του Δικεφάλου

PAOK24

Μούχλιας: «Δουλεύουμε σκληρά, τιμή μου που είμαι στον ΠΑΟΚ» (vid)

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μούχλιας, πραγματοποίησε δηλώσεις στο κανάλι του AC PAOK στο Youtube, με τον 26χρονο να δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στον Δικέφαλο και να είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα προετοιμασία, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα έχει πολλή δουλειά ακόμη.

Οι δηλώσεις:

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Αποχώρηση με αιχμές από τον ΠΑΟΚ

Η Μιλγόγια ζήτησε να φύγει από τον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρελθόν αποτελεί από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ η Πάολα Μιλγόγια.

Η Φιλανδέζα τερματοφύλακας με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι η ίδια ζήτησε να τερματιστεί το συμβόλαιο της με τον Δικέφαλο και να αποχωρήσει από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Μάλιστα, από την πλευρά της παρουσιάζει μία σειρά λόγων που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Προς τον παρόν από πλευράς Δικεφάλου δεν έχουν σχολιάσει τα όσα καταλογίζει η Μιλγόγια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σε διεθνές τουρνουά ο ΠΑΟΚ

Οι αγώνες που θα δώσει ο Δικέφαλος στη Σερβία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τη Σερβία αναχώρησε το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου, στο διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana».

Ο περσινός κάτοχος του τουρνουά, ΠΑΟΚ, αποδέχτηκε και την φετινή σεζόν την πρόκληση της Βοϊβοντίνα, και θα δώσει κανονικά το παρών στο διεθνές τουρνουά.

Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό τουρνουά είναι οι: ΠΑΟΚ, Βοϊβοντίνα, Σαλονίτ (Σλοβενία) και Λέφσκι Σόφιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

18:00, Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

20:30, Βοϊβοντίνα-ΠΑΟΚ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

12:00, Σαλονίτ-ΠΑΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με το μυαλό στην πρεμιέρα!

Πλησιάζει η ώρα της πρώτης σέντρας για το ανδρικό χάντμπολ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ρυθμούς ανεβάζει το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο προετοιμάζεται για την, εντός έδρας, «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα (23/09, 18:00).

Μία νέα σεζόν ξεκινάει, με το ανανεωμένο σύνολο του Παναγιώτη Γούσιο να θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, έχοντας ως σύμμαχο το πάθος αλλά και την ποιότητα του.

Ο Έλληνας τεχνικός επιμένει στο τακτικό κομμάτι, το οποίο είναι κυρίαρχο στο πρόγραμμα προπόνησης όλης αυτής της εβδομάδας.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα περιμένουν τον Κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει δυναμικό παρών στη Μίκρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending