Connect with us

ΑΣ

Πελεκίδης: «Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αυτό που θέλαμε»

Η μεικτή ζώνη του ΑΕΠ Πανοράματος – ΠΑΟΚ

PAOK24

Πελεκίδης: «Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αυτό που θέλαμε»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Barbara Brocardo, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco με 19-35, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, και στην ομάδα του Πανοράματος η οποία απαρτίζεται κατά βάση από νεαρές αθλήτριες και αυτό είναι αξιέπαινο. Στο σημερινό παιχνίδι από την αρχή επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα μας έχοντας πολλές επαφές. Από ένα σημείο και μετά στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου είχαμε αστοχία, χάνοντας πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, αυτό μας δημιούργησε εκνευρισμό. Παρόλα αυτά επειδή η ομάδα ξέρει τις δυνατότητες της, καθάρισε το κεφάλι μας και στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε το γήπεδο, πήραμε εύκολα γκολ, και έτσι το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια κάνει ροτέισον, έτσι ώστε να έχουμε όλες τις παίκτριες μας φρέσκιες και σε καλό ρυθμό. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Μέταλουργκ, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να βάλουμε το λιθαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση». 

Barbara Brocardo:

«Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα, με την οποία γινόμαστε ακόμα δυνατότεροι. Έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και πολύ καλή ατμόσφαιρα. Παίζουμε το Σάββατο ένα πολύ δυνατό και κρίσιμο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε στην άμυνα επιθετικά, και έτσι πήραμε εύκολα γκολ στην επίθεση, δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η επιστροφή και το μήνυμα του Μασλαρινού

Τι δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία των κορασίδων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επιβλητικές νίκες απέναντι στους αντιπάλους τους οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής.

Ο Βασίλης Μασλαρινός, που εδώ και 1,5 μήνα έχει αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου, αναφέρθηκε στην επιτυχία αυτή, λέγοντας:

«Είμαι εδώ μόλις 1,5 μήνα, δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου έκαναν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Κοσμάς Δάγκουλας και γενικότερα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα.

Τα παιδιά όσο τα ζω, ξέρω ότι κάνουν τρομερή δουλειά με τον προπονητή, Ευριπίδη Μελετιάδη, και την βοηθό, Σοφία Καμπίτση. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε σε αυτό το οποίο είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε.

Πολλά χρόνια τα τμήματα υποδομής φέρνουν πρωταθλήματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δούμε αυτά τα παιδιά και στην πρώτη ομάδα.

Υγεία να έχουμε, κάναμε σήμερα ένα βήμα, έχουμε μπροστά μας το Πανελλήνιο, όπου τα παιδιά και οι προπονητές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ