Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Του έλειψε το γκολ

Ήττα στην πρεμιέρα από τη Βουλιαγμένη για τον ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Του έλειψε το γκολ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα στην Αθήνα από τη Βουλιαγμένη με 13-5.

Ο Δικέφαλος άργησε πάρα πολύ να βρει γκολ στο παιχνίδι επιτρέποντας στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 6-0 στο πρώτο μέρος που ολοκληρώθηκε με 6-1.

Ανάλογη εικόνα και στο τρίτο οκτάλεπτο με τη διαφορά να ανοίγει και άλλο (10-2). Η τελευταία περίοδος ήταν και η πιο παραγωγική για το σύνολο του Θ. Χατζηθεοδώρου, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με το τελικό 13-5 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στους ευρωπαϊκούς αγώνες για το LEN Euro Cup που θα φιλοξενηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 4-1, 3-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης 3, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Σαπουνάκης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αιβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς.

ΑΣ

Η έκπληξη στον Αντώνη Τσαλόπουλο! (pic)

Ευχήθηκε σύσσωμο το τμήμα στον πρόεδρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον προημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, το τμήμα επεφύλασσε έκπληξη στον πρόεδρο του ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Άπαντες του ευχήθηκαν τα καλύτερα, σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

7 του ΠΑΟΚ στην κορυφαία ενδεκάδα! (pic)

Κυριάρχησαν οι ασπρόμαυρες- αφιέρωση στην Άννα-Μαρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

7 ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα της Α κατηγορίας Γυναικών για τη σεζόν 2025-2026.

Πρόκειται για τις Ντάνι Νόιχαουζ, Μαρία Μήτκου, Παναγιώτα Αργυρίου, Μάρτα Άλβαρες, Μινέλα Γκατσανίτσα, Λέντσε Αντρεέφσκα, και Μαρία Γκούνη.

Μάλιστα, η τελευταία αφιέρωσε, όπως και ο προπονητής της νωρίτερα το βραβείο στην αδικοχαμένη Άννα-Μαρία Πανταζώνη.

Την κορυφαία ενδεκάδα συμπλήρωσαν οι Γκάτσου του Αστέρα Τρίπολης, η Σαϊχ της ΑΕΚ, η Πούλιου του Παναθηναϊκού και η Πατερνά του ΟΦΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στην Άννα-Μαρία αφιέρωσε το βραβείο ο Πατρικίδης

Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν την ξεχνά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά τη βράβευσή του στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, ως ο κορυφαίος προπονητής της Α κατηγορίας Γυναικών για τη σεζόν 2025-2026, ο Θανάσης Πατρικίδης αφιέρωσε το βραβείο αυτό στην αδικοχαμένη Άννα-Μαρία Πανταζώνη.

Η νεαρή αθλήτρια του Δικεφάλου έχασε τόσο άδικα τη ζωή της λίγους μήνες πριν, με τον προπονητή του Δικεφάλου να μην την ξεχνά, και να τιμά τη μνήμη της με αυτή του την κίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ