Connect with us

ΑΣ

Έπεσε το κάστρο του

Η Πυλαία σόκαρε τον ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Έπεσε το κάστρο του

Σκούρα τα βρήκε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΑΕΣΧ Πυλαίας που κατάφερε να επικρατήσει των νταμπλούχων με 27-31 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν να ηττηθούν τέσσερα χρόνια ως γηπεδούχες, με την Πυλαία να στέλνει ξανά «μήνυμα» στον Δικέφαλο για τη νέα σεζόν, καθώς τον είχε κερδίσει και σε φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Έτσι, το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη μετράει πλέον 2 νίκες και 1 ήττα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, την ώρα που η ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης συνεχίζει με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Καλύτερες οι φιλοξενούμενες στο ξεκίνημα ευτύχησαν να προηγηθούν με 5-8 στο 10′, όμως σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ είχε απάντηση και με σερί έφερε το ματς στα ίσια (8-8 στο 15′). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τις «ασπρόμαυρες» που ήταν νευρικές στο επιθετικό κομμάτι, την ώρα που οι παίκτριες της Πυλαίας με την Αζεβέδο να δίνει τον ρυθμό πήραν ξανά «κεφάλι» (10-15) με τον Δικέφαλο να βρίσκει λύση μετά από πολλά λεπτά από την Γκρμπάρσεβιτς που μείωσε σε 11-15 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 16-16, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και η Πυλαία κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα και μάλιστα σημαντικό (18-25 στο 45′). Με Γκρμπάρσεβιτς, Γκόμες, Χατζηπαρασίδου οι «ασπρόμαυρες» μάζεψαν τη διαφορά (23-36). Η κλεψύδρα άρχισε να αδειάζει για τις νταμπλούχες, η Πυλαία συνέχισε να βρίσκει λύσεις και έφυγε νικήτρια με 27-31.

Ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Καματερό την Κυριακή στις 16:00 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-7, 7-8, 9-10, 10-12, 11-15 (ημχ), 14-16, 17-20, 18-25, 21-26, 24-28, 27-31.

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 2, Βράνσιτς 2, Χριστοφόρις, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 1, Γκόμες 2, Ζενελι 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβτσεβιτς 5, Ριμπέιρο 3, Μπουράτο 4.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Βακάλης): Πιαντίνι, Κερλίδη 6, Τροχίδου 2, Μόσχου, Κ. Κουκμίση, Καραχαρίση 1, Θεοδοσοπούλου, Μ. Κουκμίση 2, Τάκη, Κωστοπούλου 3, Τόρες 4, Αζεβέδο 9, Σελεμίδου, Αργυροπούλου 2, Γκόμες, Ζηνωνίδου 2.

Διαιτητές: Θεοδοσίου – Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα: 4-6. Πέναλτι: 2/3 – 3/3

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ