Connect with us

ΑΣ

Φενόλιο: «Με τον κόσμο μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Πρεμιέρα και για τα κορίτσια του βόλεϊ του ΠΑΟΚ

PAOK24

Φενόλιο: «Με τον κόσμο μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της Volley League Γυναικών, αύριο στις 16:30, με τον προπονητή, Μάρκο Φενόλιο να στέλνει το μήνυμα του μέσω της ιστοσελίδα του Α.Σ. Πιο αναλυτικά…

«Για την «πρεμιέρα» της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό.

Με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα, ο ΠΑΟΚ του Μάρκο Φενόλιο ρίχνεται στη «μάχη» της Volleyleague γυναικών, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Ο… ανανεωμένος Δικέφαλος κράτησε τον Ιταλό τεχνικό για δεύτερη συνεχή χρονιά, πηγαίνοντας σε ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του, κρατώντας φυσικά έναν… κορμό της περσινής χρονιάς.

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ως στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα της περσινής χρονιάς, κρατώντας στον πάγκο του τον τεχνικό με τον οποίο ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, Μπράνκο Γκάετς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Θα παίξουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με μία δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν τελειώνει από την πρώτη αγωνιστική. Θα ήθελα ο κόσμος του ΠΑΟΚ να γεμίσει το Παλατάκι, ελπίζω να τους έχουμε δίπλα μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Ήταν μια νίκη χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο Ποσειδώνιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, σχολίασε:

«Ήμασταν έτοιμες γι' αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα μας κρατήσει μέσα στην πρώτη οκτάδα, οπότε ήμασταν συγκεντρωμένες 100%. Ξεκινήσαμε μπροστά από την αρχή, μας ισοφάρισαν σε κάποιο σημείο, αλλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς που μας βάζουν στην πρώτη οκτάδα, έχοντας ακόμα δύο παιχνίδια. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέση. Ήταν μία νίκη-χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πάντα να είναι εκεί που είναι, ούτε θέλω να σκεφτώ ότι θα βρισκόμασταν κάπου αλλού, οπότε σίγουρα δείξαμε χαρακτήρα».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Ντάσιου, είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν δυνατός και ανταγωνιστικός, και συγχαρητήρια γι' αυτό. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ένα εκ των οποίων είναι πολύ σημαντικό, αυτό κόντρα στο Περιστέρι, θέλοντας να κλείσουμε με τη καλύτερη δυνατή πορεία. Ξέρουμε ότι όταν έχουμε παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ