Connect with us

ΑΣ

Δυνατή προετοιμασία για τους αυριανούς πρωταθλητές

Στη Βουλγαρία ταξίδεψαν νεαροί αθλητές του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Δυνατή προετοιμασία για τους αυριανούς πρωταθλητές

Πενθήμερη προετοιμασία στην Βουλγαρία πραγματοποίησε μέρος της ομάδας Παίδων και των Ακαδημιών της Ελληνορωμαϊκής Πάλης του ΠΑΟΚ.

Υπό την συνοδεία του προπονητή τους, Δημήτρη Τσεκερίδη, οι αυριανοί Πρωταθλητές του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν δυνατές προπονήσεις κόντρα σε πολύ καλούς αθλητές.

Οι εμπειρίες που συνέλλεξαν ήταν πολύτιμες, παίρνοντας μία μικρή πρώτη «γεύση» από αγωνιστική δράση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η πρώτη δοκιμασία του ΠΑΟΚ στα playoffs

Σήμερα εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινάνε τα παιχνίδια των playoffs στην Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρώτο ματς διεξάγεται σήμερα στις 19:00 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται την Τετάρτη στις 20:30 στο Ποσειδώνιο και εάν χρειαστεί τρίτο ματς, να γίνεται πάλι στην Αθήνα το Σάββατο 27/4.

Οι ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες προκρίνονται στα ημιτελικά για τις θέσεις 1η-4η της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος, ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν για τις θέσεις 5η-8η.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε:

«Ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με την οποία έχουμε παίξει δύο φορές μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι είναι το φαβορί της σειράς στα χαρτιά, γι' αυτό και πηγαίνουμε στην Αθήνα ξέροντας ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Αυτός είναι ο αθλητισμός, και έχουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλό αποτέλεσμα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τελευταίο τεστ πριν τα σπουδαία

Στο Πανόραμα φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ στην τελευταία «στροφή» της Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Καπρινιώτη, τόνισε σε δηλώσεις της:

«Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης των ημιτελικών κόντρα στην Πυλαία. Θα μπούμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια κόντρα στην Πυλαία, τα οποία έρχονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και τα οποία θα κρίνουν την παρουσία μας στους τελικούς».

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με πίστη για τη νέα υπέρβαση

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη των playoffs – Σήμερα το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινάνε τα playoffs της Handball Premier με το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς για τον ΠΑΟΚ να είναι απέναντι στην ΑΕΚ σήμερα στις 16:00 στο Καματερό.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται την Τετάρτη στο κλειστό της Μίκρας και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό να γίνεται και πάλι στην έδρα της Ένωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, επικρατώντας του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή με 26-21, κατέκτησε την 3η θέση και προετοιμάστηκε σκληρά για τους ημιτελικούς κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 40-22 του Αερωπού Έδεσσας, και μπαίνει με την σειρά της στις «μάχες» των ημιτελικών, μετά τη 2η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του ΑΕΚ Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ