Connect with us

ΑΣ

Στις κορυφαίες η Κάφρει

Ξεχώρισε η ακραία του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στις κορυφαίες η Κάφρει

Στην dream team της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος συμπεριλήφθηκε η Αμερικανή ακραία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Πέιτον Κάφρει

Η αθλήτρια του Δικεφάλου ήταν κορυφαία στη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 3-0 σετ επί του Αιγάλεω ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους (20/29 επ., 1 άσσο, 67% υπ. – 60% άριστες).

MVP της αγωνιστικής αναδείχτηκε η Γκιζέλ Σίλβα της ΑΕΚ.

Η κορυφαία επτάδα της 3ης αγωνιστικής αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:

Πασαδόρος: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός) 9 πόντους (2/5 επ., 2 άσσοι, 5 μπλοκ)

Διαγώνια: Γκιζέλ Σίλβα (ΑΕΚ) 25 πόντους (25/45 επ.)

Κεντρικές: Ιωάννα Κασδοβασίλη (Ηλυσιακόςl 13 πόντους (9/16 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Άννα Καλαντάτζε (ΑΕΚ) 11 πόντους (9/12 επ., 2 μπλοκ)

Ακραίες: Πέιτον Κάφρει (ΠΑΟΚ) 21 πόντους (20/29 επ., 1 άσσο, 67% υπ. – 60% άριστες), Τζάαλι Γουίντερς (Ολυμπιακός) 15 πόντους (13/30 επ., 2 άσσοι, 71% υπ. – 43% άριστες)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη (Ηλυσιακός, 67% υπ. – 38% άριστες).

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ