Connect with us

ΑΣ

«Κεραυνοί» Μάλλιου κατά Παγκαλίδη: «Ήταν τεράστια προσβολή προς τον ΠΑΟΚ»

Ηχηρή απάντηση προς τον διεθνή αθλητή

PAOK24

«Κεραυνοί» Μάλλιου κατά Παγκαλίδη: «Ήταν τεράστια προσβολή προς τον ΠΑΟΚ»

Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ σχολίασε μια ανάρτηση του μέχρι πρότινος αθλητή του τμήματος πάλης του Δικεφάλου, Ηλία Παγκαλίδη.

Με ένα «ποστάρισμα» του, το οποίο μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε, ο διεθνής αθλητής στράφηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε.

Ο Χάρης Μάλλιος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου των βαρέων αθλημάτων που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, έδωσε τις δικές του ηχηρές απαντήσεις:

«Έχω πει πολλές φορές ότι οικογενειακή μου κατάσταση περιλαμβάνει μία κόρη. Η υπόλοιπη μου οικογένεια, έχει πολλούς… γιους. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Ηλία Παγκαλίδη. Ήταν “γιος” μου. Με πόνεσε πάρα πολύ το σε εισαγωγικά οικογένεια που χρησιμοποίησε.

Οικογένεια, Ηλία Παγκαλίδη ήταν αυτή που ήταν μέχρι τελευταία δίπλα σου σε πολλά πράγματα. Δε θα μιλήσω για τη χρηματική υποστήριξη. Υπάρχουν αθλητές της πάλης που πληρωνόντουσαν. Μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ Ηλία Παγκαλίδη.

Ευχαρίστησες πολύ λίγους ανθρώπους. Δεν το παίρνω προσωπικά. Η σιωπή είναι χρυσός. Αλλά για τον ΠΑΟΚ, σιωπή δεν υπάρχει.

Γιε μου Ηλία, αθλητικέ μου γιε Ηλία. Οικογένεια ήμασταν. Για όλους τους “γιους” μου η οικογένεια ήταν εκεί. Για εσένα ήταν ακόμα περισσότερο. Πρέπει να πεταχτεί από πάνω μας η γκρίζα ζώνη ότι σε αφήσαμε ξεκρέμαστο.

6/9 Γίνεται συνάντηση διοίκησης – αθλητών για να ενημερωθούν για τις εξηγήσεις που ζητάει η Ομοσπονδία και προτείνουμε στους αθλητές τι θα ήταν καλό να γίνει.

7/9 Γίνεται συνάντηση στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ με την κυρία Γιαννακοπούλου, τον Δημήτρη Τσεκερίδη, τον Ηλία Παγκαλίδη και εμένα. Εκεί συμφωνούμε το πλάνο των έγγραφων εξηγήσεων.

8/9 Μαζευόμαστε ξανά στον Εύοσμο. Εκεί τοποθετούνται οι Δ. Τσεκερίδης και Η. Παγκαλίδης στους αθλητές ως προς τις έγγραφες απολογίες. Γίνονται από όλους οι τοποθετήσεις. Ρωτάμε 3 φορές κάθε αθλητή εάν συμφωνεί.

9/9 Από τις 08:00 τελειώσαμε 14:55 γιατί ήταν πολλές οι απολογίες. Στο ξεκίνημα της διαδικασίας μαθαίνουμε ότι ο Η. Παγκαλίδης, έχει βέβαια το δικαίωμα να το κάνει, να διαχωρίσει τη θέση του. Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Οι τιμωρίες κάτι λένε. Δεν δέχομαι τίποτα επί τούτου. Γνώριζε ο Η. Παγκαλίδης τι γίνεται από την πρώτη στιγμή. Ήταν τεράστια προσβολή προς το σύλλογο η ανάρτησή του. Για εμένα ήταν απλώς ένα τεράστιο μάθημα.

Ηλία ξέρεις τι είναι οικογένεια; Με τα λεφτά του κόσμου του ΠΑΟΚ πήγες για προετοιμασία στη Σουηδία για τουρνουά στη Λιθουανία. Έζησες μέσα στο σπίτι του Λαοκράτη Κεσίδη στη Σουηδία.

Αφού έγινε και το σκηνικό αυτό ο Χάρης Μάλλιος, ο ΠΑΟΚ, πλήρωσε το εισιτήριο του Παγκαλίδη για να πάει σε τουρνουά στη Δανία. Αυτό είναι οικογένεια Ηλία.

Δε θα μιλήσω για τις συνομιλίες μας κατά τη διάρκεια του τουρνουά και αφού τραυματίστηκες. Ήμουν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια.

Στην οικογένεια τα λάθη των γιων συγχωρούνται. Αυτό που έκανες με την ανάρτηση σου, θίγει τον ΠΑΟΚ.

2/11 ζητούσες την ελευθέρα σου. Γίνεται πρακτικό μεταγραφής. 3/11 γίνεται επίσημη ανακοίνωση που σε ευχαριστεί για την προσφορά.

7/11 κάνεις την ανάρτηση του. Και αυτό δείχνει πολλά πράγματα.

Ακόμα και το κατέβασμα ενός πανό στο γήπεδο του Ευόσμου, Ηλία, που είμαστε φιλοξενούμενοι και δεν έχει σχέση ο ΠΑΟΚ στο τι μπορεί να γίνει εκεί, ακόμα και σήμερα μέχρι να έρθουν οι συναθλητές σου, να φύγουν για τη Χαλκίδα, στην Τούμπα είσαι ακόμα ψηλά. Αυτό είναι οικογένεια Ηλία.

Το έγγραφο με τις τιμωρίες 20 αθλητών και την απαλλαγή ενός, είναι κοντός ψαλμός αλληλούια».

Για το ίδιο θέμα, τοποθετήθηκε και ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος:

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι οικογένεια με εισαγωγικά, κύριε. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια χωρίς εισαγωγικά. Είναι μια οικογένεια εκατομμυρίων ανθρώπων, φιλάθλων, οπαδών ανά την υφήλιο.

Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει πολιτική, κύριε. Κοιτάζει μόνο τον αθλητισμό, τους αθλητές του και πώς θα πάνε μπροστά, με ότι βοήθεια μπορούμε να δίνουμε σαν σωματείο.

Για ποιο λόγο ήθελες να διαχωρίσεις τη θέση σου, αυτό το ξέρεις εσύ. Καλό θα ήταν στο συγκεκριμένο θέμα να δώσεις μια απάντηση.

Αλλά η απόφαση να τιμωρηθούν οι 16 αθλητές και να απαλλαγείς εσύ τα λέει όλα, κύριε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με εννιά αρσιβαρίστες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για το Λουτράκι η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Λουτράκι αναχώρησε η ομάδα Εφήβων Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για τους αγώνες αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ντόριν Ποπαράν

Βασίλης Λαμπριανίδης

Λάσα Τσετσκλάδζε

Δημοσθένης Γεραμπακάνης

Ιωάννης-Άγγελος Παντελιάς

Νικόλαος Τσακιρίδης

Κυριακός Ονουφριάδης

Ελευθέριος Τσάκωνας

Βασίλειος Ερμίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Το futsal του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αξίζει!»

Ο προπονητής του Δικεφάλου για τον «τελικό» του Σαββάτου στη Μίκρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 19:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 που θα κρίνει τις δύο θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε αυτό το οποίο αρχίσαμε πριν από εννιά μήνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία τους.

Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας και ο κόσμος, με στόχο να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παρέα.

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, στην Super League, και μόνο εκεί!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ