Connect with us

ΑΣ

«Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!»

H μεγάλη μάχη του Δικεφάλου με την Σάσαρι

PAOK24

«Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Σάσαρι, για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, με τον Ερασιτέχνη να στέλνει το δικό του σύνθημα νίκης, στην ομάδα του Λυκογιάννη.

Αναλυτικά:

«Για την 4η αγωνιστική της Φάσης των Ομίλων του Basketball Champions League, o ΠΑΟΚ mαteco ταξίδεψε στην Σαρδηνία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 21:30, την ιταλική Sassari.

Ο Δικέφαλος, καλείται να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό πρόγραμμα, με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκείμενου την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Ευχή όλης της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Αριστείδη Λυκογιάννη να τα δώσουν όλα, επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη μ’ ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ Sport 4HD.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Δεν τελείωσε τίποτα, ούτε καταφέραμε κάτι»

Χωρίς άγχος και με θετική διάθεση ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη μάχη μετά το break

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ «έσπασε» την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο παιχνίδι για τα playoffs της Α1.

Η σειρά μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη στο Ποσειδώνιο με τον Δικέφαλο με νίκη να παίρνει μια σπουδαία πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου κρατάει χαμηλούς τόνους, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να δηλώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, την προσπάθεια, και το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Δεν τελείωσε απολύτως τίποτα, ούτε καταφέραμε κάτι, ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να κερδίσει και να ισοφαρίσει τη σειρά.

Εμείς από την μεριά μας, θα προσπαθήσουμε για ακόμα μία καλή εμφάνιση και ό,τι καταφέρουμε. Πάμε χωρίς άγχος και με θετική διάθεση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βασιλακίδης: «Αφιερωμένη η άνοδος και η κούπα σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες!»

«Τώρα πάμε για τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα» τόνισε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος futsal

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πανηγυρικές στιγμές στο ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ που στον πρώτο χρόνο ζωής του κατάφερε να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ταυτόχρονα να αναδειχτεί πρωταθλητής στη Futsal League 2.

Ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Πέτρος Βασιλακίδης, αφιέρωσε τη διπλή αυτή επιτυχία σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, ενώ τόνισε ότι τα καλύτερα έρχονται για το τμήμα!

«Σε όλα τα αθλήματα ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι παρών. Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας φτιάχτηκε μόνο από ΠΑΟΚτσάκια, τα οποία παίζουν μόνο για τον Δικέφαλο στο στήθος, οπότε η άνοδος και το πρωτάθλημα ήταν δεδομένα.

Τώρα πάμε για τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα.

Αφιερώνουμε αυτή την άνοδο και το πρωτάθλημα σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ, σε εκείνους που μας στήριξαν αλλά και σε εκείνους που δεν μας στήριξαν, και στα παιδιά τα οποία έφυγαν από τη ζωή για τον ΠΑΟΚ.

Το επόμενο διάστημα ξεκινάμε την σκληρή δουλειά για την Super League, έχοντας ως στόχο τον πρωταθλητισμό, γιατί ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι παντού πρωταθλητής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ