ΑΣ
Το «Παλατάκι» φοράει τα…ευρωπαϊκά του!
Για τις «μάχες» ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ

Φουλ του ευρωπαϊκού βόλεϊ για τον ΠΑΟΚ, η εβδομάδα που διανύουμε, με γυναίκες και άντρες να δίνουν τις μάχες τους με Μπρνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.
Η ενημέρωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:
Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε, με την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει διπλή ευρωπαϊκή πρόκληση στο PAOK Sports Arena.
Στις 16:00, η γυναικεία ομάδα ξεκινάει το ευρωπαϊκό της… ταξίδι, υποδεχόμενη την Μπρνο από την Τσεχία, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Women’s Cup.
Την σκυτάλη στην ευρωπαϊκή μέρα στο «Παλατάκι» παίρνουν οι άντρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν στις 20:00, την Μακάμπι Τελ-Αβίβ, στο πλαίσιο της «ρεβάνς» του Ισραήλ για την φάση των «16» του CEV Challenge Cup.
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, «ντύνοντας» μία μεγάλη ευρωπαϊκή μέρα για τα τμήματα βόλεϊ με τον πιο ιδανικό τρόπο.
Πέμπτη σημαίνει…. Παλατάκι!

Τη δική της ιστορία συνεχίζει να γράφει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 18η σεζόν.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών δε θα μπορούσε να μη συγχαρεί τις παίκτριες του Δικεφάλου για το νέο τους κατόρθωμα.
Έτσι, πριν από λίγες ημέρες τίμησε με ξεχωριστό τρόπο τις «ασπρόμαυρες» για την επιτυχία τους.

Παρελθόν αποτελεί η Λισέτ Μπλάνκο από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με την Κουβανή κεντρικό να στέλνει πάντως ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της αναφέρει:
«Τι όμορφες αναμνήσεις για μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ που πάντα με στήριζαν και μου έδιναν δύναμη.
Φυσικά όλες τις συμπαίκτριες μου οι οποίες ήταν κάτι παραπάνω από συναθλήτριες και κάθε στιγμή της ημέρας μου έφτιαχναν τη διάθεση.
Ευχαριστώ όλο το τεχνικό τιμ που με βοήθησε και συνολικά τον σύλλογο του ΠΑΟΚ».

Χωριστούς δρόμους έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια θα ακολουθήσουν Αλέξανδρος Μπούτος και ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας διαγώνιος αποτελεί παρελθόν από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου.
Ο 25χρονος αθλητής παραμένει πάντως στη Θεσσαλονίκη καθώς θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Άρη στον οποίο επιστρέφει μετά το 2014.
Στα χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ως αναπληρωματικός διαγώνιος, ο Μπούτος πανηγύρισε την κατάκτηση τριών κυπέλλων Ελλάδας.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-10-2022, 13:26
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 11:53
Με Σεκού Ολίσε στην κορυφή (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-05-2023, 23:28
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό χάος και ο Πέλκας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)