Connect with us

ΑΣ

Υπόκλιση στις μόνιμες πρωταθλήτριες!

Την τιμητική της είχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στη 41η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Υπόκλιση στις μόνιμες πρωταθλήτριες!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ συνεχίζει να κυριαρχεί εντός των συνόρων κατακτώντας την περσινή σεζόν για μια ακόμα φορά το πρωτάθλημα και μεγαλώνοντας την τροπαιοθήκη της.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι «ασπρόμαυρες» δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις βραβεύσεις της 41ης Γιορτής του ΠΣΑΠΠ.

Το τμήμα εκπροσώπησαν οι Θωμαή Βαρδαλή, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, Έσε Ακίντα, Φανή Δοϊρανλή, ο έφορος Κ. Βαρδαλής και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Γ. Πίκουλας.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις τους εστίασαν στη σημασία της ένταξης των γυναικών παικτριών στον ΠΣΑΠΠ, χαρακτηρίζοντάς την ως μια ιστορική στιγμή.

Παράλληλα, σημείωσαν ότι στόχος του Δικεφάλου είναι κάθε σεζόν να βελτιώνεται και να εμφανίζεται όλο και περισσότερο ανταγωνιστικός για να φτάσει το επίπεδο των ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδαλής αναφέρθηκε στην τεράστια στήριξη που υπάρχει από τον ΑΣ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του, Θανάση Κατσαρή, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και φυσικά του Ιβάν Σαββίδη που ήρθε και άλλαξε το ρου της ιστορίας του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη τόνισε:

«Είναι τεράστια τιμή αυτό το βραβείο. Αλλά μεγαλύτερη είναι η τιμή που μας έκανε ο ΠΣΑΠΠ να μας εντάξει φέτος στο καταστατικό. Σαν ΠΑΟΚ προσπαθούμε να είμαστε κάθε χρόνο ανταγωνιστικές, να ανεβάζουμε το επίπεδο μας και να φτάσουμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα που θέλουμε. Θεωρήσαμε τη μέρα που μπήκαμε στο καταστατικό ως ιστορική για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι ένα τεράστιο βήμα για να ψαλιδίσουμε τη διαφορά με τα μεγάλα clubs της Ευρώπης. Φέτος, ανανεώσαμε το ρόστερ μας αρκετά, έχουμε παίκτριες που πάνε σχολείο, που σπουδάζουν. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι στα 20, 21 έτη. Όμως η ποιότητα μένει ίδια. Το μυστικό είναι ότι στην ομάδα όταν έρχονται οι παίκτριες μεγαλώνουν τη νοοτροπία του πρωταθλητή και ότι το τμήμα πρωταγωνιστεί πάντα».

Από την πλευρά της η Θωμαή Βαρδαλή είπε:

«Σίγουρα είναι ο στόχος το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο ξεκινάμε με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά δουλεύουμε καθημερινά για την Ευρώπη. Φέτος πήραμε μία νίκη, στο δεύτερο ματς κάναμε ήττα, αλλά συνεχίζουμε να πάμε κάθε χρόνο και καλύτερα».

Η Φανή Δοϊρανλή επεσήμανε:

«Στο εξωτερικό το ενδιαφέρον για το γυναικείο ποδόσφαιρο μεγαλώνει διαρκώς. Μέσω του ΠΣΑΠΠ είναι το πρώτο βήμα για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και εδώ στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια βάζει τις βάσεις για να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος και να έχουμε καλύτερες συνθήκες σαν γυναίκες ποδοσφαιρίστριες».

Τέλος, ο Κώστας Βαρδαλής, σημείωσε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΠΣΑΠΠ. Το μυστικό του ΠΑΟΚ για να μείνει στην κορυφή είναι ο ΑΣ και ο Θ. Κατσαρής. Και φυσικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι δίπλα μας, δουλεύουμε στο αθλητικό κέντρο. Είμαστε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Και φυσικά ο ευλογημένος άνθρωπος που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης που έχει δώσει μεγάλη ώθηση σε αυτό το τεράστιο club. Ευχαριστώ και την ΕΠΟ. Έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια βήματα μπροστά για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ελπίζω και με τη βοήθεια της Πολιτείας να πάμε ακόμα πιο μπροστά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ