Connect with us

ΑΣ

Ουόλς: «Ανυπομονούμε για Παναθηναϊκό, θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Οι δηλώσεις του Καναδού πασαδόρου ενόψει επαναληπτικού League Cup

Ανέστης Παπιόπουλος

Ουόλς: «Ανυπομονούμε για Παναθηναϊκό, θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, για τον επαναληπτικό της ήττας με 3-2 στα προημιτελικά του League Cup, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 21:30. Ο Καναδός πασαδόρος, Μπρετ Ουόλς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ για την εν λόγω αναμέτρηση.

«Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, ειδικά όταν αυτό παίζεται στο Παλατάκι. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν που θα υποδεχτούμε τον Παναθηναϊκό, και περιμένουμε την στήριξη από τον κόσμο μας.

Ελπίζουμε να αφιερώσουν ένα μέρος των εορτών τους σ’ εμάς και να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο μας. Πρέπει να κερδίσουμε, και σε αυτό έχουμε αφοσιωθεί όλο αυτόν τον καιρό!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: Πρόσκληση σε επαναληπτική ΓΣ

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 03η Απριλίου 2024 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 λόγω μη απαρτίας της πρώτης Γενικής Συνέλευσης (27/03/2024), που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena) επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, με τα παρακάτω ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού και Οικονομικού απολογισμού έτους 2023 (01.01.2023 – 31.12.2023)
2. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το αθλητικό σωματείο
3. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το ΤΑΑ
4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού έτους 2023
5. Έγκριση εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
6. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2024
7. Τροποποίηση Καταστατικού και εναρμόνιση με τις διατάξεις του ν. 2725/99 όπως ισχύει

Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.

Τα μέλη του σωματείου μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά καταβάλλοντας την/τις συνδρομή/ες τους μέχρι και την έναρξη της Γ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ