Connect with us

ΑΣ

Το χρωστάει στον εαυτό του και τον κόσμο του

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια μεγάλη νίκη και ανατροπή για την πρόκριση – Τα σενάρια για να πάρει το «εισιτήριο» ο Δικέφαλος

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το χρωστάει στον εαυτό του και τον κόσμο του

Με παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στην τετράδα του League Cup Νίκος Σαμαράς, κλείνει το 2022 για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:30 (live ενημέρωση PAOK24 / ΕΡΤ3) στο PAOK Sports Arena.

Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του ήττα με 3-2 σετ στο πρώτο ματς στο κλειστό του Αγ. Θωμά, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 0-2.

Για να πάρει την πρόκριση το σύνολο του Μιλενκόσκι πρέπει να επικρατήσει με «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2 το ματς θα οδηγηθεί σε «χρυσό» σετ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δίνει το «εισιτήριο» στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές έως τώρα στη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές στην Αθήνα από τους «πράσινους» (3-1 στο πρωτάθλημα και 3-2 στο League Cup).

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 και 10 ευρώ, ενώ κανονικά ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Το τμήμα έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στο γήπεδο και να δώσει ώθηση στους «ασπρόμαυρους» στην προσπάθεια για πρόκριση τους στα ημιτελικά του θεσμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα ανοίξουν και την αυλαία του 2023, καθώς στις 4/1 θα τεθούν αντιμέτωπες στο Ηράκλειο στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το πανόραμα του League Cup Νίκος Σαμαράς

Ημιτελικοί

Α΄αγώνες – Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023:

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Π.Α.Ο.Κ. ή Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Β΄αγώνες – Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. ή Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: Πρόσκληση σε επαναληπτική ΓΣ

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 03η Απριλίου 2024 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 λόγω μη απαρτίας της πρώτης Γενικής Συνέλευσης (27/03/2024), που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena) επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, με τα παρακάτω ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού και Οικονομικού απολογισμού έτους 2023 (01.01.2023 – 31.12.2023)
2. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το αθλητικό σωματείο
3. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το ΤΑΑ
4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού έτους 2023
5. Έγκριση εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
6. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2024
7. Τροποποίηση Καταστατικού και εναρμόνιση με τις διατάξεις του ν. 2725/99 όπως ισχύει

Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.

Τα μέλη του σωματείου μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά καταβάλλοντας την/τις συνδρομή/ες τους μέχρι και την έναρξη της Γ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ