Connect with us

ΑΣ

Το «χρυσό» κορίτσι του ΠΑΟΚ που πάει «καρφί» για Παρίσι

Η Ελισάβετ Τελτσίδου έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στη χρονιά που φεύγει

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το «χρυσό» κορίτσι του ΠΑΟΚ που πάει «καρφί» για Παρίσι

Με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Ελισάβετ Τελτσίδου, αποχαιρετά το 2022 και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις προκλήσεις του 2023.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αναδείχτηκε πανελλήνια πρωταθλήτρια στην κατηγορία της εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, με την ίδια να αναφέρει:

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση και αυτό δημιουργεί μεγάλη προσμονή κάθε χρόνο. Χάρηκα πάρα πολύ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, και πόσο μάλλον ως μέλος του ΠΑΟΚ. Καθημερινά προπονούμαι σκληρά ως μέλος της Εθνικής, και μετά την επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πάμε δυνατά για τους επόμενους του 2024 στο Παρίσι.».

Η Τελτσίδου είχε καταφέρει στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο Γκραν Σλαμ του Μπακού ήταν πρώτη, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Στο Τόκιο, τη γενέτειρα του αθλήματος, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας ακόμα μια επιτυχία στη συλλογή της.

Η ελληνίδα τζουντόκα, που βρίσκεται στο Νο. 18 της παγκόσμιας κατάταξης, θέλει το 2023 να ξεπεράσει τον εαυτό της και να προπονηθεί ακόμα σκληρότερα, κατακτώντας περισσότερα μετάλλια, που θα της ανοίξουν το δρόμο για το μεγάλο ραντεβού του Παρισιού το 2024.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ολοκλήρωσε πρόσφατα την αγωνιστική της παρουσία για το 2022, αγωνιζόμενη στο Masters της Ιερουσαλήμ. Η Ελληνίδα τζουντόκα έφθασε στο 2ο γύρο στην κατηγορία των -70κ., όπου αντιμετώπισε την Κροάτισσα, Λάρα Τσιέκο (Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη) και ηττήθηκε στο «χρυσό» σκορ με 1-0.

Νωρίτερα η 27χρονη Τελτσίδου, είχε επικρατήσει με ίπον επί της Γκλουνόζα Ματνιγιάζοβα από το Ουζμπεκιστάν. Η Τσιέκο έφθασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, αλλά δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την Γκαμπριέλα Βίλεμς από το Βέλγιο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η μέρα του Γιαννάκη! (pics)

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο πιο πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάντα δίπλα στην ομάδα, αφοσιωμένος, αγνός, πιστός στην μεγαλύτερη του αγάπη, ο Γιαννάκης έχει σήμερα (28/4) την τιμητική του! Ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ γιορτάζει τα γενέθλια του με τους ΑΣ και ΚΑΕ να του εύχονται με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χρόνια Πολλά στο Γιαννάκη μας, που έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είναι πάντα εδώ, μαζί μας, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης, αγάπης, υπομονής και επιμονής» έγραψε από πλευράς του ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.

«Γενέθλια έχει, ο πιο πιστός οπαδός μας, ο Γιαννάκης μας! Του ευχόμαστε υγεία, και πολλές «ασπρόμαυρες» χαρές με τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Χρόνια πολλά Γιαννάκη μας!» είναι το μήνυμα του Ερασιτέχνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η αποτίμηση του πρώτου αγώνα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των plaoyoffs της Handball Premier.

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, για να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Σίγουρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ