Connect with us

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Ενθουσιασμός, πίστη, αλλά και ταπεινότητα»

Το «ταμείο» του 2022 και οι στόχοι για τη νέα χρονιά

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χατζηθεοδώρου: «Ενθουσιασμός, πίστη, αλλά και ταπεινότητα»

Τον απολογισμό του 2022, αλλά και τους στόχους που μπαίνουν για τη νέα χρονιά, έκανε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία του Δικεφάλου εντός και εκτός συνόρων, σε αυτά που κρατάει από το 2022, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και τα μηνύματά του προς τον κόσμο της ομάδας.

«Το πρώτο μισό της σεζόν μας βρίσκει στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας, ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας. Η πορεία μας ήταν θετική αν αναλογιστούμε πως συμμετείχαμε σε δυο φάσεις ευρωπαϊκών αγώνων παράλληλα με το Πρωτάθλημα και ανταποκριθήκαμε σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Είχαμε βέβαια κάποια αρνητικά αποτελέσματα αλλά η ομάδα χτίζει νοοτροπία και ελπίζω να συνδυαστεί αυτή η σωστή νοοτροπία με ακόμα περισσότερες νίκες».

Τι κρατάτε από το 2022 συνολικά;

«Το 2022 ήταν μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Κάναμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο καταφέραμε και πήραμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος ήρθαν τέσσερις καινούργιοι αθλητές οι οποίοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και δέσανε αμέσως με τους υπολοίπους αθλητές οι οποίοι παρέμειναν στο ρόστερ και ήταν ο βασικός μας κορμός. Επίσης, ανεβάσαμε και άλλα τέσσερα παιδιά γεννηθέντες του 2005 και 2006. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό για ακόμη μια θετική σεζόν. Υπάρχει ενθουσιασμός και πίστη για την καλή πορεία της ομάδας αλλά και ταπεινότητα γιατί ακόμη έχουμε μακρύ δρόμο μέχρι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ο βασικός στόχος μας είναι σαφώς η πρόκριση στην Ευρώπη και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Το μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στα αγωνιστικά της ομάδας. Όμως τόσο εγώ ως προπονητής όσο και οι αθλητές μας θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση στην Ευρώπη και για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο σε σχέση με την περσυνή σεζόν. Θέλουμε τους φίλαθλους κοντά μας, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και με την απόδοση μας θα προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελο. Το 2023 να είναι θετικό και αισιόδοξο για όλο τον κόσμο και τα όνειρα όλων μας να γίνουν πραγματικότητα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ