Connect with us

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Ενθουσιασμός, πίστη, αλλά και ταπεινότητα»

Το «ταμείο» του 2022 και οι στόχοι για τη νέα χρονιά

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χατζηθεοδώρου: «Ενθουσιασμός, πίστη, αλλά και ταπεινότητα»

Τον απολογισμό του 2022, αλλά και τους στόχους που μπαίνουν για τη νέα χρονιά, έκανε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία του Δικεφάλου εντός και εκτός συνόρων, σε αυτά που κρατάει από το 2022, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και τα μηνύματά του προς τον κόσμο της ομάδας.

«Το πρώτο μισό της σεζόν μας βρίσκει στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας, ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας. Η πορεία μας ήταν θετική αν αναλογιστούμε πως συμμετείχαμε σε δυο φάσεις ευρωπαϊκών αγώνων παράλληλα με το Πρωτάθλημα και ανταποκριθήκαμε σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Είχαμε βέβαια κάποια αρνητικά αποτελέσματα αλλά η ομάδα χτίζει νοοτροπία και ελπίζω να συνδυαστεί αυτή η σωστή νοοτροπία με ακόμα περισσότερες νίκες».

Τι κρατάτε από το 2022 συνολικά;

«Το 2022 ήταν μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Κάναμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο καταφέραμε και πήραμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος ήρθαν τέσσερις καινούργιοι αθλητές οι οποίοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και δέσανε αμέσως με τους υπολοίπους αθλητές οι οποίοι παρέμειναν στο ρόστερ και ήταν ο βασικός μας κορμός. Επίσης, ανεβάσαμε και άλλα τέσσερα παιδιά γεννηθέντες του 2005 και 2006. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό για ακόμη μια θετική σεζόν. Υπάρχει ενθουσιασμός και πίστη για την καλή πορεία της ομάδας αλλά και ταπεινότητα γιατί ακόμη έχουμε μακρύ δρόμο μέχρι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ο βασικός στόχος μας είναι σαφώς η πρόκριση στην Ευρώπη και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Το μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στα αγωνιστικά της ομάδας. Όμως τόσο εγώ ως προπονητής όσο και οι αθλητές μας θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση στην Ευρώπη και για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο σε σχέση με την περσυνή σεζόν. Θέλουμε τους φίλαθλους κοντά μας, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και με την απόδοση μας θα προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελο. Το 2023 να είναι θετικό και αισιόδοξο για όλο τον κόσμο και τα όνειρα όλων μας να γίνουν πραγματικότητα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η γιορτή χάντμπολ του ΠΑΟΚ επιστρέφει!

Το ερχόμενο Σάββατο στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γιορτή του Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, γίνεται θεσμός, και επιστρέφει το Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ, της ΟΧΕ, και της ΕΣΧΘ.

Αν είσαι αγόρι ή κορίτσι δημοτικού, φέρε τον φίλο ή την φίλη σου, και φτιάξε την ομάδα σου.

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρξουν εκπλήξεις (διαγωνισμοί, κληρώσεις, δώρα).

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Χαραλαμπίδη, κρατάει και Μούχλια

Η κίνηση του Δικεφάλου που δίνει «βάθος» στον πάγκο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νωρίτερα μέσα από το PAOK24 παρουσιάσαμε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη βασική γραμμή κρούσης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι αρκετές θα είναι και οι αλλαγές στους αθλητές που θα δώσουν βάθος στον πάγκο του Δικεφάλου και θα έρχονται για να δίνουν τις λύσεις όταν αυτές είναι απαραίτητες.

Έτσι λοιπόν οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, τον Έλληνα ακραίο, 26 ετών και ύψους 1,98.

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που είναι και η γενέτειρά του και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας (Mitteldeutchland) και της Αυστρίας (Uvc Ried).

Με την γερμανική ομάδα, κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ με την αυστριακή τερμάτισε στην 4η θέση και αγωνίστηκε στο CEV Challenge Cup.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και της Καλαμάτας 80. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της SVA Rehovot.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μούχλια, με τον ταλαντούχο ακραίο να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσουν και τα «μέτωπα» που αφορούν τους Τακουρίδη, Γάτση, (κεντρικοί) Μιχελάκη (λίμπερο) οι οποίοι είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ ώστε να συνεχίσουν και αυτοί με τα ασπρόμαυρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η νέα γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ

Με πέντε διαφορετικά πρόσωπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και στοχευμένες κινήσεις, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στελέχωσε τη βασική γραμμή κρούσης της για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί ο Οκτώβριος να είναι ακόμη μακριά, όταν και θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του τμήματος, όμως ήδη γνωρίζουμε την βασική επτάδα του Δικεφάλου, που θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Και χαρακτηριστικό του παραπάνω είναι το γεγονός ότι μόνο οι Ντεν Ντρις και Κοκκινάκης παρέμειναν από το περσινό βασικό σχήμα.

Νέο δίδυμο ακραίων στον ΠΑΟΚ. Οι Ρούσο και Φαν Χάρντερεν έρχονται να αντικαταστήσουν τους Ράπτη και Γιόρνα.

Αλλαγή και στο φιλέ με ελληνικό ντουέτο των Παπαλεξίου, Λινάρδου αντί των Βουλκίδη, Σκριέντοφ ο οποίος αντικατέστησε στα μέσα της σεζόν τον Κόστα.

Νέος... μαέστρος, αλλά και πάλι Καναδός. Ο Μπλάνκεναου παίρνει την... μπαγκέτα από τον Ουόλς και με την εμπειρία του θα οργανώνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Αλλαγές πάντως αναμένονται και στο «βάθος» του πάγκου, με την τελική μορφή του ρόστερ να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending