Connect with us

ΑΣ

ΠΑΟΚ: Κακό δεύτερο ημίχρονο και αποκλεισμός από το Κύπελλο

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε από τον ΝΟ Χανίων

PAOK24

ΠΑΟΚ: Κακό δεύτερο ημίχρονο και αποκλεισμός από το Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο και αποκλείστηκε στην φάση των 16 του θεσμού, μετά την ήττα με 11-10 από τον ΝΟ Χανιών.

Η ενημέρωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Για τη νοκ-άουτ φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo το μεσημέρι του της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, αντιμετώπισε τον ΝΟ Χανίων από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 11-10.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στην αναμέτρηση. Την πρώτη επίθεση είχαν οι γηπεδούχοι, στην οποία όμως ο Αϊβαλιώτης «είπε όχι». Στη συνέχεια ο Δικέφαλος έκανε το 0-1, με τον Κούπμαν να βρίσκει δίχτυα. Ωστόσο οι παίκτες του ΝΟ Χανίων ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Κούπμαν «χτύπησε» ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΟΚ και κάνοντας το 1-2. Μετέπειτα οι γηπεδούχοι πήγαν το σκορ στο 2-2, όμως οι «ασπρόμαυροι» πήραν και πάλι το προβάδισμα, με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 2-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η πρώτη περίοδος.

Το δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε όπως τελείωσε το πρώτο, ο Χαραλαμπόπουλος σκόραρε ξανά διαμορφώνοντας για το 2-4. Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσαν σε 3-4. Ο Νίκος Προσινικλής έδωσε και πάλι στον Δικέφαλο ένα προβάδισμα δύο τερμάτων, σκοράροντας για το 3-5. Όμως οι παίκτες του ΝΟ Χανίων εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα σε δύο φάσεις, ισοφάρισαν σε 5-5. Ο Τσολακούδης βρίσκοντας δίχτυα διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μισού του αγώνα σε 5-6.

Στην επανέναρξη την αναμέτρησης, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Οι «ασπρόμαυροι» σκόραραν με τον Μιλάρντοβιτς να κάνει γρήγορα το 5-7. Ωστόσο οι γηπεδούχοι με δύο συνεχόμενα τέρματα κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ στην συνέχεια πέρασαν για πρώτη φορά στον αγώνα μπροστά στο σκορ. Ο Χαραλαμπόπουλος με πέναλτι μείωσε σε 9-8 για τον Δικέφαλο, ενώ η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 10-8.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι σκόραραν για το 11-8, όμως ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Πόλυ Προσινικλή να κάνει το 11-9. Στη συνέχεια ο Χαραλαμπόπουλος με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 11-10 και έκλεισε την ψαλίδα του σκορ. Παρά την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στα τελευταία δευτερόλεπτα και να στείλουν την αναμέτρηση στην παράταση. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 11-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, εκτός έδρας, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ