Connect with us

ΑΣ

Ένα ακόμα τρίποντο για ΠΑΟΚ

Κέρδισαν τα Τρίκαλα οι πρωταθλήτριες

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ένα ακόμα τρίποντο για ΠΑΟΚ

Έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε των Τρικάλων με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Α’ Εθνικής.

Ο Δικέφαλος παραμένει μόνος πρώτος στον Β’ Όμιλο με 18 βαθμούς, ενώ αν προστεθούν και οι 3 βαθμοί από το ματς με τις Άβαντες Χαλκίδας που δεν διεξήχθη, τότε πηγαίνει στους 21.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με δυνατή κεφαλιά η Γιαννακά στο 43′ έπειτα από σέντρα της Μήτκου.

Στο 8’ η Ακίντα με διπλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής έδειξε χέρι στην προσπάθεια της επιθετικού του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» έχοντας τα ηνία του αγώνα προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό, καθώς λόγω των πολλών διακοπών δεν υπήρχε ένα τέμπο. Στο 24’ η Ακίντα απείλησε ξανά με σέντρα-σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ. Έντεκα λεπτά αργότερα, η Σιδηροπούλου κέρδισε φάουλ χαμηλά στην αριστερή γραμμή, την εκτέλεση ανέλαβε η Μήτκου και έκανε ένα γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, το οποίο όμως μετά από μία φάση διαρκείας κατέληξε άουτ.

Στο 38’ η Ακίντα με μία όμορφη ατομική ενέργεια από τα δεξιά, σούταρε μέσα από την περιοχή, η αντίπαλη τερματοφύλακας όμως απέκρουσε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό, οι Βαρδαλή και Σιδηροπούλου είχαν μία εξερετική συνεργασία με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια της Μήτκου, αυτή με την σειρά της έκανε μία σέντρα από τα αριστερά, την οποία όμως εξουδετέρωσε η άμυνα των Τρικάλων.

Στο 51’ η Βαρδαλή απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η αντίπαλη άμυνα έδιωξε και στη συνέχεια με ένα όμορφο κοντρόλ η Ακίντα κατέβασε την μπάλα και σούταρε, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα των Τρικάλων. Τέσσερα λεπτά μετά, η Ακίντα «έσπασε» την μπάλα στην Χαλατσογιάννη μέσα στην περιοχή, αυτή σούταρε όμως η τερματοφύλακας εξουδετέρωσε την επίθεση. Στο 59’ με ωραία ατομική ενέργεια η Χαλατσογιάννη η πέρασε τρεις παίκτριες, όμως η πάσα της για την Μήτκου ήταν πολύ δυνατή και κατέληξε απευθείας άουτ. Επτά λεπτά μετά σε μία φάση διαρκείας, η Βαρδαλή σούταρε και η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε με κεφαλιά.

Στο 84’ η Μπασούρη σκόραρε, όμως το γκολ είναι ως μη γινόμενο, καθώς ο διαιτητής επίδειξε σε θέση οφσάιντ την Ακίντα η οποία έδωσε την ασίστ με κεφαλιά. Στο 90’ τα Τρίκαλα είχαν την δική τους στιγμή στην αναμέτρηση καθώς κέρδισαν φάουλ κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κατέληξε απευθείας άουτ ωστόσο είχε ήδη δοθεί επιθετικό φάουλ. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, μετά από μία φάση διαρκείας, η Καλιεντζίδου είχε την δική της ευκαιρία όμως η μπάλα κατέληξε άουτ έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Κατσάνου (79’ Καλιεντζίδου), Μήτκου, Σιδηροπούλου (46’ Μπασούρη), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ