Connect with us

ΑΣ

Πελεκίδης: «Δίκαιη νίκη, προετοιμαζόμαστε για το Final-4»

Τι δήλωσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο προπονητής του ΠΑΟΚ

PAOK24

Πελεκίδης: «Δίκαιη νίκη, προετοιμαζόμαστε για το Final-4»

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στην Πυλαία, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά στα γκολ από την ήττα του πρώτου γύρου.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης στάθηκε στην εικόνα και των δύο ομάδων του γήπεδο, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει χρειάζεται από τη μεριά του για την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, διότι παρακολουθήσαμε ένα ωραίο παιχνίδι με ωραία διακύμανση. Η Πυλαία προσπαθούσε να μείνει στο παιχνίδι σε όλο τον αγώνα, και νομίζω πως μέσα από τέτοια παιχνίδια γίνονται καλύτερες οι ομάδες και οι αθλήτριες. Μόνο κέρδος έχουμε μέσα από τέτοια παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος, τώρα μιλάμε όμως για τον ΠΑΟΚ μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό και ξέρει που θέλει να φτάσει, οπότε η ομάδα δουλεύει και στήνεται για τα μεγάλα παιχνίδια.», δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου.

«Σήμερα ήταν ένας αγώνας τον οποίο θέλαμε να κερδίσουμε διότι αυξάνει τις πιθανότητες μας για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, διότι χρειαζόμαστε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια το σημερινό παιχνίδι, ήμασταν σε όλη την διάρκεια μπροστά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα πιο εύκολα αλλά στο τέλος λόγω της πίεσης από την αντίπαλη ομάδα κάναμε παιδαριώδη λάθη τα οποία δεν δικαιολογούνται. Μεγάλο μπράβο στα κορίτσια και προετοιμαζόμαστε για το Final-4 σε δύο εβδομάδες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ