Connect with us

ΑΣ

Και επίσημα Σκρέντου στον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε τον Λευκορώσο κεντρικό ο Δικέφαλος

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Και επίσημα Σκρέντου στον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη… βούλα ο Λευκορώσος κεντρικός, Μαξίμ Σκρέντου, όπως ανακοίνωσε ο ασπρόμαυρος Ερασιτέχνης.

Ο Σκρέντου αγωνίστηκε ήδη τις προηγούμενες ημέρες σε δύο φιλικά παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το Σάββατο στις 21:30 απέναντι στην Κηφισιά.

Ο Λευκορώσος κεντρικός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Κόστα που αποχώρησε από την ομάδα μετά το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Maksim Shkredau, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Γεννημένος στην Λευκορωσία στις 10/10/1997, ο Maksim Shkredau αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 207cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του την σεζόν 2013-2014 από την Marko-VSTU της Λευκορωσίας, παραμένοντας εκεί μέχρι και τη σεζόν 2017-2018.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Shakhtior Soligorsk από την Λευκορωσία, στην οποία παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2020-21. Εκεί, κατέκτησε και τις τρεις χρονιές το «τρεμπλ», κερδίζοντας πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ, ενώ αγωνίστηκε στο CEV Champions League και στο CEV Cup, παίρνοντας ακόμα περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Στην τριετία αυτή, ο Maksim Shkredau αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός του πρωταθλήματος (2019-20) και καλύτερος κεντρικός του κυπέλλου (2020-21).

Η σεζόν 2021-2022 τον βρήκε για πρώτη φόρα εκτός Λευκορωσίας, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Yugra-Samotlor Nizhnevartovsk, από την Ρωσία.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα, και πιο συγκεκριμένα στην Beijing BAIC Motor. Εκεί, παρά το γεγονός πως η ομάδα του τερμάτισε τρίτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφτασε μέχρι την κατάκτησή του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα πλέι-οφ, κερδίζοντας όλες τις σειρές με 2-0, από τα προημιτελικά μέχρι και τους τελικούς.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Λευκορωσίας, έχοντας κατακτήσει τη σεζόν 2020-2021 το European Golden League.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Maksim Shkredau, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Την περσινή χρονιά έπαιζαν εδώ οι φίλοι μου Ούντρις και Κουκλίνσκι, οπότε γνωρίζω ότι πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα. Θα τα δώσω όλα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έρχομαι από ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα, αυτό της Κίνας, στο οποίο μπορεί να παίζαμε μέχρι και τέσσερα παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Όλοι οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν εδώ με τον καλύτερο τρόπο, και με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου, κάτι που με έκανε χαρούμενο!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ