Connect with us

ΑΣ

Must win παιχνίδι

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Εθνικό

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Must win παιχνίδι

Την πρώτη του νίκη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών αναζητά ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί στις 15:00 στο Ποσειδώνιο τον Εθνικό Πειραιώς για τη 2η αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα σε ένα must win παιχνίδι με φόντο την είσοδο στην πρώτη εξάδα τη βαθμολογίας.

Οι «ασπρόμαυροι» ισοβαθμούν στην 6η θέση με 24 βαθμούς με το Περιστέρι, ενώ ο Εθνικός είναι 8ος με 18, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

ΟΜΙΛΟΣ G1

*15.00 Ποσειδώνιο     ΠΑΟΚ DOMUS ERGO – ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανδρέας Μοίραλης, Γιώργος Κραβαρίτης)

Παρατηρητής: Νίκος Αργυρός

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

*16.00 Δημοτικό Περιστερίου           ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ανέστης Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Κατσώνης)

Παρατηρητής: Πάρης Χασεκίογλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

*16.00 Λαιμός / ΝΟΒ            ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γρηγόρης Σπανούδης, Κώστας Βασιλείου)

Παρατηρητής: Λευτέρης Γιαννέλλης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

*19.00 Δημοτικό Σεράφειο     ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Μπουδραμής, Σπύρος Αχλαδιώτης)

Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ

Βαθμολογία

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ               20-5     45

2.ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ      15-9     43

3.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                 9-7       39

4.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ    11-10   35

5.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ          10-11   25

6.ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ          7-9       24

-.ΠΑΟΚ DOMUS ERGO     5-20     24

8.ΕΘΝΙΚΟΣ                    9-15     18

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα ακόμη κύπελλο»

Το μήνυμα του αρχηγού για το Final-4 και τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη τύπου για το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Καλαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό της Παρασκευής στις 21:15 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Γιάννη Τακουρίδη, να δηλώνει:

«Αρχική να ευχαριστήσουμε την πόλη της Καλαμάτας για την φιλοξενία, φαίνεται μία πόλη η οποία αγκαλιάζει το βόλεϊ. Έχει μία ομάδα η οποία έχει ως στόχο την άνοδο στην Volley League, και της ευχόμαστε να την πραγματοποιήσει. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο Final-4 του θεσμού, αυτή είναι η ένατη συνεχόμενη φορά όπου ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σ' ένα Final-4, και στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις ήταν ο τροπαιούχος. Μας δίνεται η ευκαιρία πλέον να διεκδικήσουμε ακόμα ένα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με την οποία έχουμε παίξει πάρα πολλές φορές αντίπαλοι, πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και παίκτες. Ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε πέντε σερί φορές, αλλά τις τελευταίες δύο φορές κερδίσαμε εμείς.

Όποιος και αν κερδίσει, θα το κάνει με την αξία του. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, σεβόμενοι τον Παναθηναϊκό. Θα τα δώσουμε όλα με σκοπό να κερδίσουμε το τρόπαιο».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη τύπου για το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών που θα φιλοξενηθεί στην Καλαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό της Παρασκευής στις 21:15 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι να δηλώνει:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, που προκριθήκαμε στο Final-4. Είμαστε έτοιμοι. Το κύπελλο είναι η διοργάνωση που δεν έχει φαβορί.

Έχουμε να χάσουμε από τις 14 Ιανουαρίου, από τότε έχουμε μόνο νίκες στην Ελλάδα και τις περισσότερες με 3-0. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τους αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, άλλωστε στους επτά αγώνες που έχουμε παίξει φέτος έχει κερδίσει τους πέντε. Ωστόσο, εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μερτέκη: “Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για τη νίκη”

Το κάλεσμα της αρχηγού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ευαγγελία Μερτέκη έστειλε το δικό της μήνυμα με φόντο τον αγώνα με την ΑΕΚ (02/04, 16:30) και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το "παρών" στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

"Είναι ένας απαιτητικός αγώνας, για τον οποίο δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε καλό βόλεϊ. Φυσικά, θέλουμε την στήριξη του κόσμου, να είναι δίπλα μας και να μας δώσει μία έξτρα ώθηση ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending