Connect with us

ΑΣ

Αυτό που ήθελε και αυτό που άξιζε!

Τρίποντη απόδραση ΠΑΟΚ από το Ζηρίνειο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Αυτό που ήθελε και αυτό που άξιζε!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς με 0-3 σετ για την 12η αγωνιστική της Volley League των ανδρών.

Ο Δικέφαλος, με τον Σκρέντου να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, ανέβηκε στους 27 βαθμούς και στη 2η θέση, έχοντας όμως ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό που είναι στους 24 και φιλοξενεί τον Μίλωνα την Κυριακή.

Ο Ντεν Ντρις έπαιξε στον αγώνα με ίωση, ενώ ο Μπούτος έμεινε εκτός αποστολής καθώς αρρώστησε και εκείνος.

Διαβασμένη η Κηφισιά στο ξεκίνημα με τα μπλοκ της σταμάτησε τον Ντεν Ντρις και προηγήθηκε 11-6, δεν μπορούσε όμως να κάνει το ίδιο και με τους Ράπτη, Γιόρνα με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 12-11. Οι γηπεδούχοι έστω και με την ελάχιστη τιμή της διαφοράς διατηρούνταν μπροστά στο σκορ έως το σημείο που με τρία συνεχόμενα λάθη έβαλαν τον Δικέφαλο σε ρόλο οδηγού (18-20). Η Κηφισιά «έσβησε» δύο φορές το προβάδισμα του ΠΑΟΚ (20-20, 20-22, 22-22). Και πάλι η αθηναϊκή ομάδα προδόθηκε από τα λάθη της και το σετ βάφτηκε ασπρόμαυρο με το σύνολο του Μιλενκόσκι με 23-25 να κάνει το 0-1.

Με πιο καθαρό μυαλό μπήκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 7-11, αλλά είδε την Κηφισιά να αντιδράει άμεσα και να ισοφαρίζει 11-11. Με τα μπλοκ των Ουόλς, Σκρέντου (14-16) την άουτ επίθεση του Οκοσάνοβιτς (15-18) και τις λύσεις από Ράπτη ο Δικέφαλος πήρε ξανά αέρα (17-21). Οι «ασπρόμαυροι» δεν απειλήθηκαν, κράτησαν τη διαφορά και έφτασαν στο 21-25 και το 0-2 στα σετ.

Χέρι-χέρι οι δύο ομάδες στο τρίτο σετ και αυτό το επέτρεψε ο ΠΑΟΚ με τα πολλά χαμένα σερβίς του. Σε καίριο σημείο ο Δικέφαλος έτρεξε ένα σημαντικό σερί εκμεταλλευόμενος και τα λάθη των γηπεδούχων (15-21). Η εικόνα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ με σερί άσους του Ράπτη έφτασε στο 17-25 και στη νίκη με 0-3.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο PAOK Sports Arena.

Τα σετ: 23-25, 21-25, 17-25

*Οι πόντοι του Α.Ο.Π.Κηφισιάς προήλθαν: 0 άσσοι, 31 επιθέσεις, 6 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν: 6 άσσοι, 39 επιθέσεις, 5 μπλοκ, 25 λάθη αντιπάλων.

Α.Ο.Π.ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κώστας Χριστοφιδέλης): Οκοσάνοβιτς 13π. (12/24επ., 1 μπλοκ), Στιβαχτής, Ρικάρντο 9 (7/16επ., 2 μπλοκ, 53%υπ., 7%αρ.), Σπηλιώτης 2 (2/5επ.), Μορέιρα 6 (4/7επ., 2 μπλοκ), Τσέιβερς 6 (5/19επ., 1 μπλοκ, 44%υπ., 17%αρ.) / Κοντοστάθης (λ. – 55%υπ., 5%αρ.), Κοσμάς (λ), Σιημήτρας, Ρουσσόπουλος, Τσικάτος, Δραβόπουλος, Οικονομόπουλος.

ΠΑΟΚ (Γιόσκο Μιλενκόνσκι): Γιόρνα 8 (6/14επ., 2 άσσοι, 70%υπ., 25%αρ.), Γουόλς 2 (1/1επ., 1 μπλοκ), Βουλκίδης 8 (8/11επ.), Ράπτης 15 (11/20, 1 μπλοκ, 3 άσσοι, 44%υπ., 6%αρ.), Σκρεντάου 7 (5/7επ., 2 μπλοκ), Βαν ντε Ντρις 10 (8/20επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος) / Κοκκινάκης (λ. – 69%υπ., 8%αρ.), Ηλίας, Μιχελάκης (λ), Γάτσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ