Connect with us

ΑΣ

Πελεκίδης: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, πάμε για το πρωτάθλημα»

Το σύνθημα της επόμενης ημέρας μετά την απώλεια του κυπέλλου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Πελεκίδης: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, πάμε για το πρωτάθλημα»

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις του κυπέλλου Ελλάδας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ παρέδωσε τα σκήπτρα με τη Νέα Ιωνία να κατακτά το τρόπαιο στην Ηγουμενίτσα.

Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη περνάει σε φάση ανασύνταξης και θα επικεντρωθεί πλέον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό άλλωστε τόνισε και ο Έλληνας τεχνικός:

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι. Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι ήταν ένας αγώνας ο οποίος θα ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια και ότι θα ήταν κλειστός, έτσι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, δεν είμασταν αποτελεσματικοί.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε απέναντι μας μία τερματοφύλακα η οποία πήρε πολύ σημαντικές μπάλες, οι οποίες ήταν από τα έξι μέτρα και θεωρητικά εύκολες για την επίθεση. Συμβαίνουν αυτά τον αθλητισμό, κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει.

Χάσαμε μετά από χρόνια ένα τρόπαιο, δυστυχώς έγινε. Παρ’ όλ’ αυτά συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, θα καθαρίσουμε το μυαλό μας και θα ξεκουραστούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να ανασυνταχτούμε, να δουλέψουμε και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον επόμενο στόχο μας το πρωτάθλημα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ