Connect with us

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Σημαντικό ότι έπαιξαν όλοι οι παίκτες του ρόστερ»

Οι ατάκες του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά το άνετο τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μιλενκόσκι: «Σημαντικό ότι έπαιξαν όλοι οι παίκτες του ρόστερ»

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 3-0 σετ και τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» σημείωσε:

«Παίξαμε με απόλυτη σοβαρότητα όπως ζήτησα από τους παίκτες. Αντιμετωπίσαμε έτσι το παιχνίδι, και το κάναμε να φαίνεται εύκολο παίζοντας επαγγελματικά. Κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα έχει ποιότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να παίζουμε στο μάξιμουμ.

Πολύ σημαντικό το γεγονός πως αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες του ρόστερ. Με αυτή τη νίκη ανεβήκαμε στην δεύτερη θέση, και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά μας για την απαιτητική συνέχεια.

Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια, και χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι. Ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε δύο εβδομάδες, όπου θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο.

Γι’ αυτό κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό ως μέρος της προετοιμασίας μας. Είμαι χαρούμενος για το πως αντιμετώπισαν οι παίκτες το παιχνίδι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ