Connect with us

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έχουμε μπροστά μας μια απαιτητική εβδομάδα»

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μιλενκόσκι: «Έχουμε μπροστά μας μια απαιτητική εβδομάδα»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από την έδρα του Αριστοτέλη Σκύδρας επικρατώντας με 0-3 σετ και συνεχίζει στο… κυνήγι της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας.

Για τον Δικέφαλο ακολουθούν άλλα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, το ερχόμενο Σάββατο με τον Μίλωνα για το πρωτάθλημα και τη μεθεπόμενη Τετάρτη με την Κηφισιά που θα είναι και νοκ άουτ για την πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου.

Σε αυτά άλλωστε στάθηκε και ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, λέγοντας:

«Ήμασταν πολύ καλοί στα δύο πρώτα σετ, τα οποία κατακτήσαμε δίχως προβλήματα. Στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε, πιστεύαμε πως θα είναι εύκολο αλλά ο Αριστοτέλης έπαιξε καλύτερα και πιο ελεύθερα, γι’ αυτό δεν το κατακτήσαμε τόσο εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, και μένουμε στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε μπροστά μας μία απαιτητική εβδομάδα, στην οποία θα δώσουμε τρία παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα κόντρα σε Μίλωνα και Σύρο και ένα για το κύπελλο κόντρα στην Κηφισιά. Σημαντικά παιχνίδια, τα οποία κρίνουν την πρόκριση σ’ ένα Final-4 και την βαθμολογική μας θέση στην κανονική διάρκεια. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για την απαιτητική συνέχεια, και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πάρτι πρόκρισης του ΠΑΟΚ με ντόρτια κόντρα στον Άρη!

Πανηγυρικά ο Δικέφαλος στην επόμενη φάση του κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κυρίαρχη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη νοκ άουτ εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 4-0.

Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού και συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάκτηση του 7ου κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία της.

Στο 32' η Γιαννακά ξεκλείδωσε την άμυνα του Άρη με όμορφη ατομική ενέργεια κάνοντας το 0-1.

Λίγα λεπτά μετά η ίδια παίκτρια ήταν που έκανε το 0-2 με παρόμοιο τρόπο.

Στο 43' η Αργυρίου ολοκλήρωσε το καταιγιστικό διάστημα του ΠΑΟΚ κάνοντας με ωραίο τελείωμα το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με το... καλησπέρα στην επανάληψη ο Δικέφαλος βρήκε ξανά δίχτυα. Εξαιρετικός συνδυασμός των Αργυρίου και Χαλατσογιάννης με την τελευταία να δίνει στην Παπαδοπούλου για το 0-4.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

«Στροφή» για τον Δικέφαλο στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ στις 16:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ήττα στο Ποσειδώνιο για τον ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης του G1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα με 12-22.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, με τους Καρατζά και Κεχαλαρη να μειώνουν στη συνέχεια σε 2-3. Η απόσταση του ενός γκολ παρέμενε, με τον Δικέφαλο να μειώνει σε δύο περιπτώσεις, με τον Κουγιούνη σε 3-4 και Καπράγκο σε 4-5. Το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου διαμορφώθηκε στο 4-6.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η διαφορά αυξήθηκε, 5-10, με τον Κεχαλάρη να μειώνει σε 6-10. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 6-11, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Γεμάτο ήταν επιθετικά και το τρίτο οκτάλεπτο. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το τρίτο οκτάλεπτο να τελειώνει στο 11-16.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 12-22.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 15:00, κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του G1.

Οκταλεπτα: 4-6, 2-5, 5-5, 1-6

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάρας 1, Λασκαρίδη , Προσινικλής Ν. , Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 3, Τσολακούδης , Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης 1, Σάλεχ 1, Σιορδίλης, Καρατζάς 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Κρατάω τη νίκη, κάναμε λάθη που πρέπει να διορθώσουμε»

Οι αναφορές της προπονήτριας της ομάδας πόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι δηλώσεις της Χρύσας Χατζέλλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΝΟ Χανίων με 11-10, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

«Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι μας, και μετά στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, κάναμε μία μεγάλη... κοιλιά. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθούν. Νομίζω πως μπορούμε να τα διορθώσουμε. Έχουμε παίκτριες σε πολύ νεαρή ηλικία, οι οποίες είναι άπειρες, και σε αυτά τα παιχνίδια στρεσάρονται και κάνουν αρκετά λάθη. Είμαστε σε καλό δρόμο να τα διορθώσουμε και να πάμε παρακάτω, πετυχαίνοντας τον στόχο μας για φέτος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ