Connect with us

ΑΣ

Χαμόγελα για τη νίκη, έντονος εκνευρισμός για το «χωράφι»

Το… τρίτο ημίχρονο της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χαμόγελα για τη νίκη, έντονος εκνευρισμός για το «χωράφι»

Ευρεία νίκη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε του ουραγού Άρη με 0-3 στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου σε έναν αγωνιστικό χώρο… χωράφι, που έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτριών.

Αυτό άλλωστε τόνισαν και οι παίκτριες του Δικεφάλου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, με την ικανοποίηση φυσικά να είναι μεγάλη για το αποτέλεσμα, αλλά να υπάρχει τεράστια απογοήτευση για τις συνθήκες του χορταριού.

Λευτέρης Κανάτας:

«Γνωρίζουμε ότι το γρήγορο γκολ απελευθερώνει και αποβάλει την πίεση κάτι το οποίο δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε την υπεροχή και τις κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μένοντας πιστοί στο πλάνο μας και στην τακτική μας, μπορέσαμε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τελείωμα το φάσεων με αποτέλεσμα να  κερδίσουμε 3-0. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη».

Εσέ Ακίντα:

«Είμαι ευγνώμων για τη νίκη, δεν ήταν εύκολη λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου αλλά χαίρομαι για το γεγονός ότι μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ για την υποστήριξη!».

Βάσια Γιαννακά:

«Καταρχάς συγχαρητήρια και στην ομάδα του Άρη, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και τόσο καλός με αποτέλεσμα να γλιστράει η μπάλα. Μπήκαμε από την αρχή του αγώνα δυνατά, ωστόσο καμία από τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργήσαμε δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένες, μπορέσαμε και κάναμε τρεις ωραίες φάσεις από τις οποίες σκοράραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις ωραίες εμφανίσεις, να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία μας ζητά ο προπονητής μας».

Θωμαή Βαρδαλή:

«Να πω αρχικά ότι είμαστε χαρούμενες καθώς βγήκαμε όλες σώες από αυτό το γήπεδο, θεωρώ τραγική την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και να κινδυνεύει η υγεία μας. Παρ’ όλα αυτά δείξαμε τι αξίζουμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα δυσκολευτήκαμε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο το οποίο παίζουμε σε κάθε αναμέτρηση. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ξανά το τρίποντο και βγήκαμε σώες από αυτόν τον αγωνιστικό χώρο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Νανιτζανιάν

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ έτοιμος για τη νέα πρόκληση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Βελιγράδι διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας EUBC Elite Ανδρών & Γυναικών 2024 με έντονο να είναι το ελληνικό χρώμα στη διοργάνωση.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας βρίσκεται και ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα 92 κιλά.

Ο αθλητής του Δικεφάλου δίνει σήμερα την πρώτη μάχη του, στον όγδοο αγώνα του πρώτου γκρουπ με αντίπαλο τον Γεωργιανό GIorgi Tchigladze.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ