Connect with us

ΑΣ

Τους κρατάει «προσγειωμένους»

Ο Χατζηθεοδώρου αποθεώνει τους παίκτες του, αλλά ρίχνει παράλληλα τους τόνους, μετά την τεράστια νίκη επί του Πανιωνίου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τους κρατάει «προσγειωμένους»

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Ο Δικέφαλος επικράτησε την Τετάρτη του Πανιωνίου με 12-11.

Μια νίκη που όπως ήταν φυσικό σκόρπισε χαμόγελα στο τμήμα, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να αποθεώνει μεν τους παίκτες του, αλλά από την άλλη να σημειώνει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

«Είναι το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα στην σειρά, και η τρίτη εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα. Μπράβο στα παιδιά, έδωσαν την ψυχή τους. Δεν ήμασταν το φαβορί της αναμέτρησης, γι’ αυτό τον λόγο και δεν είχαμε άγχος. Δεν πετάμε στα σύννεφα, έχουμε απλά μαζέψει τους βαθμούς τους οποίους θέλαμε.

Δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, και να κυνηγήσουμε και το τρίτο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Κρατάμε ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, υπάρχει εφορεία και καλή ψυχολογία, και από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Νίκολα Μιλάρντοβιτς, είπε:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, οπότε στο τέταρτο εμφανίσαμε περισσότερη ενέργεια. Δώσαμε ό,τι είχαμε, τον καλύτερο μας εαυτό, και νικήσαμε. Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μια γροθιά για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό σε νοκ άουτ ματς για το κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ δεν θα υπάρχει διαδικτυακή ή τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήταν και είναι ανταγωνίστρια μας στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο και το κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε μία εμφάνιση αντάξια των εμφανίσεων του πρωταθλήματος, ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συνήθως οι αγώνες κυπέλλου έχουν διαφορά σε σχέση με αυτούς του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο γεγονός πως στο κύπελλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο ξένες παίκτριες στην ενδεκάδα, κάτι το οποίο ισχύει φυσικά και για τον αντίπαλο μας. Εμείς έχουμε το υλικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, να αναπληρώσει τις παίκτριες οι οποίες λείπουν. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο στο φυσικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Μήτκου, τόνισε:

«Ανυπομονούμε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, καθώς τα παιχνίδια κυπέλλου δεν είναι ίδια με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό ισχύει διότι στο κύπελλο παίζεις ένα παιχνίδι, 90 λεπτών, συν την παράταση, αν υπάρξει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, περιμένοντας την αυριανή ημέρα. Διψάμε για περισσότερους τίτλους, σίγουρα ένας στόχος είναι και το κύπελλο, οπότε θέλουμε αύριο να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω το αυριανό παιχνίδι, πέρα από το τακτικό κομμάτι, το οποίο αφορά τους προπονητές, θα κριθεί στην δίψα, στην διάθεση και στο πάθος που θα δείξει κάθε ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το ότι παίζουμε στην έδρα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με… ασφάλεια στο φινάλε

Με δυνατό παιχνίδι κλείνει σήμερα η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

22η αγωνιστική στην Α1 πόλο γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 από το Περιστέρι.

Το παιχνίδι μπορεί να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τις «ασπρόμαυρες» οι οποίες όμως θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα «μέτρα» τους.

Ο Δικέφαλος είναι στην 7η θέση με 22 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στην 8η με 21, αλλά να έχει ηττηθεί χτες από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, το Περιστέρι που είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς ψάχνει μόνο το τρίποντο για να μπει εκείνο στην οχτάδα και να αφήσει την Ένωση εκτός.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε:

«Κλείνουμε την φετινή χρονιά μ' ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Έχοντας εξασφαλίσει την θέση μας στην οκτάδα, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Παράλληλα, είναι από τα παιχνίδια τα οποία στοχεύαμε από την αρχή της χρονιάς, οπότε ανεξαρτήτως ασφάλειας, θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χαρούμενες».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ