Connect with us

ΑΣ

«Καμπανάκι», αλλά και πίστη από Μιλενκόσκι

Τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την «έξοδο» του Δικεφάλου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Καμπανάκι», αλλά και πίστη από Μιλενκόσκι

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν με κρίσιμα παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και για το κύπελλο.

Ο Δικέφαλος φιλοξενείται το Σάββατο στις 18:30 από τον Μίλωνα με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να σημειώνει ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τον ίδιο να έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία έχει ως στόχο την είσοδο της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο επίπεδο μας, το οποίο είναι υψηλό, διότι θέλουμε να διατηρήσουμε την θέση μας. Έχω πίστη στην ποιότητα μας, και σεβόμενος πάντα τον αντίπαλο, ελπίζω σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο Final-8 του κυπέλλου

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, η κλήρωση για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών.

Το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ στο νοκ-άουτ προημιτελικό, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θέλει να ολοκληρώσει το «μπαμ»!

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε μια μεγάλη πρόκριση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερος αγώνας για την προημιτελική φάση των playoffs της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 20:30 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο Δικέφαλος πέτυχε σπουδαία νίκη στην Αθήνα «σπάζοντας» την έδρα του Απόλλωνα και πλέον απέχει μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην τετράδα.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων θέλει να «απαντήσει» και να πάει ξανά τη σειρά στην έδρα του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Τζέσε Κούπμαν, δήλωσε:

«Το παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα θα είναι πολύ δύσκολο. Μετά το «μπρέικ» στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όπου κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, κάτι που κανείς δεν περίμενε, το παιχνίδι τώρα στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο ματς εναντίον του Απόλλωνα. Ο Απόλλων παραμένει το φαβορί για την σειρά αυτή. Βεβαίως, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δώσουμε το 100% μας για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά. Και πιστεύουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και να κάνουμε την έδρα μας ακόμη πιο δύσκολη για τον αντίπαλο. Ανυπομονούμε γι' αυτό και είμαστε έτοιμοι!».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ