Connect with us

ΑΣ

Τον πήρε σβάρνα!

«Τυφώνας» ΠΑΟΚ σκόρπισε τον Άρη

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τον πήρε σβάρνα!

Αφεντικό ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 3-0 σετ για την 17η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Οι «ασπρόμαυρες» παραμένουν στην πρώτη θέση ανεβαίνοντας πλέον στους 46 βαθμούς έχοντας 16 νίκες σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ιδανικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ με τη Στράντζαλη να ηγείται επιθετικά για το 9-3. Αντίδραση φιλοξενούμενων με Τσεμπτσούμπα (13-9). Μονόλογος του Δικεφάλου από εκεί και πέρα. Με σερί από Κρολ, Κάφρει, Μπλάνκο, Στράντζαλη οι «ασπρόμαυρες» ξέφυγαν με 18-10, για να ανεβάσουν και άλλο τη διαφορά στη συνέχεια για να φτάσουν με ευκολία στο 25-16 και το 1-0.

Με όπλο το μπλοκ και το σερβίς του σε ρόλο οδηγού ο ΠΑΟΚ από νωρίς και στο δεύτερο σετ (8-4) με τη διαφορά να ανεβαίνει (15-8). Οι φιλοξενούμενες πίεσαν με το σερβίς τους και μείωσαν σε 16-14 και αργότερα στον πόντο (20-19). Κάφρει, Κρολ έδωσαν τις λύσεις (24-20). Οι «κίτρινες» μείωσαν (24-22), αλλά η Κρολ «καθάρισε» για το 25-22 και το 2-0.

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ και στο τρίτο σετ από νωρίς είχε τον έλεγχο χτίζοντας διαφορά ασφαλείας (12-6). Με… πάρτι της Κάφρει από το σερβίς ο Δικέφαλος πήγε στο +10 (17-7), με τη ψαλίδα να ανοίγει και άλλο (21-9) με Πολυνοπούλου, Κρολ. Ο επίλογος στο σετ και στο ματς γράφτηκε με το 25-12 για τη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 3-0.

Το ερχόμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ουραγό ΖΑΟΝ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-12

*Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 10 άσσους, 43 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων και του Άρη προήλθαν από 1 άσσο, 27 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων.

Π.Α.Ο.Κ. (Μάρκο Φενόλιο): Πολυνοπούλου 7 (3/8 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Κρολ 14 (12/28 επ., 1 άσσο, 1 μπλοκ), Στράντζαλη 15 (14/25 επ., 1 άσσο, 50% υπ.-35% άριστες), Βεργίδου 4 (0/1 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Κάφρεϊ 12 (9/19 επ., 3 άσσοι, 59% υπ.-35% άριστες), Μπλάνκο 8 (5/6 επ., 1 άσσο, 2 μπλοκ) / Ξανθοπούλου (λ, 43% υπ.-29% άριστες).

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γιάννης Τσαϊρέλης): Τάνη 2 (1/1 επ., 1 μπλοκ), Απλαδά 2 (0/6 επ., 2 μπλοκ), Τσούμπα 14 (13/36 επ., 1 μπλοκ), Σίλβα 3 (1/2 επ., 2 μπλοκ), Αλεξάκου 10 (9/24 επ., 1 μπλοκ, 27% υπ.-18% άριστες), Μπέτσεβα 3 (2/3 επ., 1 μπλοκ, 32% υπ.-21% άριστες) / Κακουράτου (λ, 50% υπ.-45% άριστες), Θεοδοσίου (λ), Κεραμιτσοπούλου, Αποστολίδου, Καϊσέδο 2 (1/4 επ., 1 άσσο, 21% υπ.-14% άριστες), Σαλαγκούδη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πήρε Βασάρα ο ΠΑΟΚ

Νέα κίνηση ενίσχυσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Βασάρα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 04/06/1998, ο Αλέξανδρος Βασάρας αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 184cm.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των Μπέμπιδων 2000, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας, με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League U20.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή, στην οποία κάθισε για δύο αγωνιστικές σεζόν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Μετέπειτα, αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική Κατηγορία, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές, παίζοντας για τους: Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκη Αγκαθιάς, ΠΑΣ Πρέβεζας, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Βασάρας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα δώσω το 100% μαζί με τους συμπαίκτες μου, και πιστεύω θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις, διότι είμαστε ο ΠΑΟΚ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Φιλικό με ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο ΠΑΟΚ!

Δυνατές αναμετρήσεις για τους «ασπρόμαυρους».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, θα δώσει στο PAOK Sports Arena, το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Δικέφαλος θα δώσει δύο δυνατά φιλικά στην Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας τη βουλγαρική ομάδα στο PAOK Sports Arena.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (30/10) στις 18:00, ενώ το δεύτερο για την Κυριακή (01/11) στις 17:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γιάννης Τακουρίδης: «Είμαστε στο σωστό δρόμο!» (vid)

Οι δηλώσεις του αρχηγού στην κάμερα του ΑΣ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, θα δώσει στο PAOK Sports Arena, το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, στις δηλώσεις του στην κάμερα του ερασιτέχνη δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται.

Δείτε όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=zTTcFxUwsRs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending