Connect with us

ΑΣ

Βέργος: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Περιστερίου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Βέργος: «Να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ επικράτησε με 10-5 του Περιστερίου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάνος Βέργος, δήλωσε:

«Σε γενικές γραμμές δεν κινδυνέψαμε γιατί χτίσαμε μία διαφορά ασφαλείας τριών-τεσσάρων τερμάτων, την οποία διατηρήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή την αυξήσαμε στα έξι γκολ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όλες τις παίκτριες, είχαμε μερικά μικρά διαστήματα στα οποία κάναμε αβίαστα λάθη, θα τα δούμε και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Η πολίστρια του ΠΑΟΚ, Βιργινία Νιαρχάκου, σχολίασε:

«Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα, στο πρώτο οκτάλεπτο φύγαμε στην κόντρα και βάλαμε κάποια ωραία τέρματα. Μετά χάσαμε λίγο το ρυθμό μας, στην δεύτερη περίοδο κάποια εύκολα σουτ δεν έγιναν γκολ, στη συνέχεια όμως βρήκαμε και πάλι το τέμπο μας. Γνωρίζαμε ότι το Περιστέρι είναι μία μαχητική ομάδα και ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας, ήρθε η νίκη και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Υπόκλιση στον κόσμο!

Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Ορεστιάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή φιλοξενήθηκε στην Ορεστιάδα από τον τοπικό Άθλο για την 6η αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Ο Δικέφαλος είχε τη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ από την Ορεστιάδα, τις υπόλοιπες ακριτικές πόλεις, αλλά και όμορους νομούς.

Ο «ασπρόμαυρος» λαός δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και «έσπρωξε» τους παίκτες του Μιλενκόσκι στη νίκη.

Στο φινάλε μάλιστα, όλοι μαζί πανηγύρισαν το τρίποντο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σαρωτική εμφάνιση!

Πρωτιά σε τουρνουά με οχτώ μετάλλια για την πάλη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, στο «1ο τουρνουά Μωραΐτης-Παλάσκας» το οποίο διεξήχθη από τον ΒΑΟ.

Με απολογισμό οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά και τέσσερα ασημένια, οι παλαιστές του Δικεφάλου έδειξαν την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Σε ομαδικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά, έχοντας τους περισσότερους βαθμούς.

Αναλυτικά τα μετάλλια του ΠΑΟΚ:

Χρυσά μετάλλια:

Άγγελος Ξούρας

Γιάννης Καραγκούνης

Γιώργος Χεριστανίδης

Νικόλαος Γιαγκουνίδης

Ασημένια μετάλλια:

Σεραφείμ Ξούρας

Σταύρος Τυριτίδης

Δημήτρης Ζιωντάκης

Σωτήρης Κούτελης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Συνεχίζει χωρίς Ντεν Ντρις ο ΠΑΟΚ

Παραμένει στα… πιτς ο Βέλγος διαγώνιος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Κηφισιά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλός αφήνει πίσω του τη νίκη - πρόκριση επί του Άθλου Ορεστιάδας στη νοκ άουτ αναμέτρηση που έγινε την Πέμπτη στη Μίκρα για τα προημιτελικά του League Cup.

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν να μην υπολογίζουν στον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Άθλο Ορεστιάδας για το πρωτάθλημα.

Ο Βέλγος διαγώνιος δουλεύει ατομικά, καθώς θα παραμείνει εκτός για προληπτικούς λόγους και τις επόμενες ημέρες, με στόχο να επιστρέψει στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στην Καλαμάτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ