Connect with us

ΑΣ

Όλος ο ΠΑΟΚ μια γροθιά!

Όλα όσα ειπώθηκαν στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Όλος ο ΠΑΟΚ μια γροθιά!

Τα μηνύματα για τη σχέση του ΑΣ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ, οι «φαρμακερές» ατάκες Κατσαρή για τις… έτοιμες ομάδες, αλλά και οι αναφορές του προέδρου του Ερασιτέχνη για την επόμενη μέρα, κυριάρχησαν στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής στην τοποθέτησή του ανέφερε:

«Από τα 500 και 1000 μέλη στις Γενικές Συνελεύσεις, είμαστε σήμερα 43 άτομα. Εύχομαι να συνεχίσουμε να κάνουμε διά ζώσης Γενικές Συνελεύσεις. Ελπίζω ότι λόγω της πανδημίας είμαστε τόσο λίγοι.

Είναι πολύ μεγάλο το άνοιγμα. Δεν πήραμε ακόμα τα χρήματα της ΓΓΑ. Θα μειωθεί πολύ η ζημία αν τα πάρουμε αυτά τα χρήματα, που πέρσι ήταν γύρω στις 800.000 ευρώ.

Σίγουρα υπάρχει μια καθυστέρηση με την ΠΑΕ, αλλά δεν υπάρχει καμία κόντρα στις σχέσεις μας. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι όπως παλιά λόγω της κατάστασης. Τα χρήματα έκαναν 15 ημέρες να αποδεσμευτούν από την Κύπρο και άλλες τόσες ημέρες για να έρθουν στην Ελλάδα. Ενώ παλιότερα όλο αυτό γινόταν σε 2-3 ημέρες. Γι’ αυτό και υπάρχει καθυστέρηση φέτος σε μισθούς στον ΑΣ, λόγω αυτού που συμβαίνει με την ΠΑΕ. Θεωρώ ότι είναι μια πίεση που ασκείται λόγω της εμπόλεμης κατάστασης».

Σε σχόλιο του εφόρου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου κ. Βαρδαλή για το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί στο άθλημα παίρνοντας κάποια έτοιμη ομάδα, η ατάκα του κ. Κατσαρή ήταν αφοπλιστική.

«Εμείς δεν πήραμε ποτέ ομάδα έτοιμη».

Για την επόμενη μέρα στον Ερασιτέχνη ο κ. Κατσαρής είπε:

«Σε όλες τις τελευταίες ΓΣ έχω πει να βρεθεί ένα άτομο, ένας ΠΑΟΚτσής, ένας οπαδός. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα τμήματα του ΠΑΟΚ είμαστε οπαδοί. Γι’ αυτό και προχωράμε. Είναι πολλά τα χρόνια. Πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις και οικονομικά και με την εμπειρία που έχω».

Ο κύριος Καρούσης στην τοποθέτησή του ανέφερε:

«Είμαστε το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο ΑΣ στην Ελλάδα. Όλα τα λογιστικά τηρούνται με ακρίβεια και σε απόλυτη τάξη».

Όσα είπαν οι έφοροι

Από το τμήμα κολύμβησης ο κ. Παρασκευόπουλος σχολίασε:

«Σε όλα τα κολυμβητήρια της πόλης και στο δημοτικό της Τούμπας όταν αυτό λειτουργεί και είναι βιώσιμες οι συνθήκες. Τα παιδιά στο τμήμα έχουν φτάσει σε προ covid επίπεδα στον αριθμό. Έχει επιστρέψει ο κόσμος στα κολυμβητήρια και στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα παιδιά δεν μπορούν εύκολα να είναι καθημερινά στις προπονήσεις και να κάνουν τη διαδικασία του πρωταθλητισμού. Δεν μπορούν να τους πείσουν οι προπονητές. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να δώσουμε κίνητρα. Το τμήμα κατέλαβε την 4η θέση στο πανελλήνιο ανδρών – γυναικών και 2η θέση στους εφήβους. Αθλητές που εκπροσωπούν τον σύλλογο και τη χώρα σε μεγάλες διοργανώσεις. Τα μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο είναι αρκετά. Στις προαγωνιστικές κατηγορίες έχουμε 150 παιδιά. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε επιτυχίες στο μέλλον. Επαναδραστηριοποιούμε την καλλιτεχνική κολύμβηση και τεχνική κολύμβηση. Ελπίζουμε από του χρόνου να λειτουργήσουν κανονικά».

Από το τμήμα πόλο ο κ. Νικολαΐδης, είπε:

«Τμήμα υδατοσφαίρισης μια μοναδική η περσινή χρονιά. Αποτελεί σταθμό. Ξεπεράσαμε στόχους και προσδοκίες. Στοχεύσαμε στην προσέλευση νέων παιδιών. Διοίκηση – προπονητές – αθλητές σε υψηλό επίπεδο συνεργασίας. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν». Ο κ. Νικολαΐδης αναφέρεται στην πορεία της ανδρικής ομάδας πόλο στην Ευρώπη και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε προκριματικό όμιλο στη Θεσσαλονίκη. Για το πόλο γυναικών στέκεται στην επιστροφή στην Α1 και στο ότι στελεχώθηκε από νέα κορίτσια σε ηλικία. Παρουσιάζει τις επιτυχίες στα ηλικιακά τμήματα. «Θα δώσουμε μεγαλύτερες χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ» υποσχέθηκε. «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΔΣ και τη στήριξη του κ. Θανάση Κατσαρή».

Ο υπεύθυνος της πισίνας του γηπέδου της Τούμπας κ. Χατζηγεωργίου σχολίασε:

«Έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Δεν μας ενδιαφέρει. Είμαστε ΠΑΟΚ και προχωράμε κανονικά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη Νέα Τούμπα. Ελπίζουμε εκεί να υπάρχει μια σύγχρονη πισίνα – φυτώριο για το μέλλον».

Η τοποθέτηση του κ. Μάλλιου:

«Είμαι υπερβολικά περήφανος γι’ αυτό που έγινε στα βαρέα αθλήματα την τελευταία δεκαετία. Σε πολύ υψηλές πτήσεις τα τμήματά μας. Οι περισσότεροι έφοροι στον ΠΑΟΚ είναι οπαδοί. Συνεχίζω να λειτουργώ ως οπαδός και όχι ως παράγοντας. Γι’ αυτό ίσως να έχουν εκτοξευθεί τα τμήματα. Η ελληνορωμαϊκή πάλη του ΠΑΟΚ ηγείται του αθλήματος στην Ελλάδα. Το τμήμα κυνηγιέται ασύστολα από την Ομοσπονδία Πάλης. Ένα τμήμα που δεν έχει πραγματικό γυμναστήριο. Είμαι ευτυχισμένος που οι ακαδημίες στην Πάφο κάνουν μεγάλο έργο. 45 παιδιά υπάρχουν εκεί. Μας έδωσαν το πρωτάθλημα στους παμπαίδες. 45 παιδιά που κυκλοφορούν με φανέλες ΠΑΟΚ. Να ευχαριστήσω τον Κώστα Αμοιρίδη που είναι δίπλα μας. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του, όπως και του ΔΣ. Δε θα συγχωρήσω στον εαυτό μου ότι χάσαμε πέρσι τον Ηλία Παγκαλίδη. Μια απώλεια που εμπεριέχει τη λέξη “προδοσία”. Έπρεπε να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Φέραμε όμως τον Μιχάλη Ιωσηφίδη. Ευχαριστώ τον Δ. Νάκο για τη στήριξη, αλλά και απλού κόσμου που στηρίζει. Τα βαρέα αθλήματα με την κάρτα φίλων έχει 2.500 πωλήσεις. Μαζί με τα ημερολόγια διευκολύνουμε τη δυσκολία του ΑΣ και να μη ζητάμε έξτρα χρήματα από τον κ. Αμοιρίδη. Η άρση βαρών είναι ακόμα ένα καταπληκτικό τμήμα. Με 4 πρωταθλήματα στα τελευταία 5 χρόνια και το ένα δεν διεξήχθη λόγω covid. Δυστυχώς και εκεί βρισκόμαστε σε ένα κακό γυμναστήριο στην Ηλιούπολη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Παύλο Σαλτσίδη και την έφορο Μαρία Παναγιωτίδου. Ένα τμήμα με καταπληκτική ομάδα παίδων – εφήβων, αλλά χωρίς ακαδημίες. Η πυγμαχία έχει φτάσει στο σημείο να είναι το 80% ανεξάρτητο, αυτοσυντηρούμενο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος του ΠΑΟΚ. Να απεμπλακεί, να στηριχτεί στις ακαδημίες και να είναι έξτρα η βοήθεια. Ο Γ. Ελευθεριάδης και ο γιος του Λ. Ελευθεριάδης και ο Βραδάσκας στις μικρότερες κατηγορίες είναι οι προπονητές. Έφορος ο κ. Βαρουσιάδης. Για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην πυγμαχία θέλει δουλειά 3 ετών και περισσότερα έξοδα. Έχουμε τον καλύτερο Έλληνα πυγμάχο τον Β. Νανιντζανιάν. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι. Είναι δίπλα του ο Α. Τσαλόπουλος και τον ευχαριστώ που τον ανέλαβε προσωπικά για να ασχολείται μόνο με την προπόνηση. Και το next big thing της πυγμαχίας ο Θωμάς Μποδιτσόπουλος. Πριν 8 χρόνια είχα ζητήσει την παραίτηση του κ. Κατσαρή, τώρα λειτουργούμε υποδειγματικά. Όταν θα έρθει η ώρα που θα αποφασίσεις να αποχωρήσεις να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Μην το αφήσουμε μετά».

Ο κ. Βαρδαλής από το ποδόσφαιρο γυναικών:

«Υπάρχει μια αυτοκρατορία και δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Γ. Προύσαλη και τον συγχωρημένο τον κ. Κασιμάτη. Καταλαβαίνετε τι έχω αναλάβει. Γίνεται μια δουλειά με σκέψη. Όλοι νομίζουν ότι είναι εύκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Όλες οι ΠΑΕ ετοιμάζουν ομάδες για να είναι στην Α’ Εθνική από του χρόνου. Ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε έως τώρα. Λογικά θα πάρουν ομάδα έτοιμη. Μεγάλος μου καημός που δεν μπορέσαμε έως τώρα να προκριθούμε στο Champions League. Κάναμε ανανέωση με νέες παίκτριες και πήραμε το πρωτάθλημα. Φτιάξαμε και την ομάδα του ΠΑΟΚ Β και τις ακαδημίες με παίκτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με τη βοήθεια της Παναγιάς ελπίζω να είμαστε και φέτος πρωταθλητές». Παρέμβαση και από την κυρία Γιαννακοπούλου η οποία σχολίασε ότι για να συμμετέχει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο Champions League χρειάζονται ακριβώς οι ίδιες προϋποθέσεις με την ανδρική ομάδα και την ΠΑΕ».

Ο κ. Χασεκίδης για τα χάντμπολ:

«Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους εφόρους για την κατάθεση ψυχής και τις επιτυχίες που πιστεύω θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Την περασμένη σεζόν πήραμε το νταμπλ στις γυναίκες. Πολύ δύσκολα. Δεν είναι εύκολο. Ειδικά το κύπελλο το οποίο πριν λίγες ημέρες το χάσαμε, λόγω ενός τραυματισμού της γκολκίπερ μας. Προχωράμε. Είμαι ευχαριστημένος για την πορεία των γυναικών με τα τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ. Να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση, τον κ. Τσαλόπουλο που βοηθάει πάρα πολύ το γυναικείο χάντμπολ, τον κ. Σαββίδη γιατί πάντα είναι κοντά στο γυναικείο χάντμπολ και φυσικά τον κ. Κατσαρή που είναι κάθε μέρα δίπλα μας. Στο ανδρικό χάντμπολ ξεκινήσαμε καλά πέρσι, με πολλές νίκες στον πρώτο γύρο με τους ομίλους, μετά πήγαμε στα πλέι-οφ, στην Ευρώπη φτάσαμε στους 16 από την ομάδα που έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης. Είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, δεν είχαμε το βάθος του ρόστερ. Θεωρώ ότι ήταν αξιοπρεπής χρονιά».

Ο κ. Αγγελίδης για το γυναικείο μπάσκετ:

«Να συγχαρώ όλους τους εφόρους για τις επιτυχίες. Τερματίσαμε 5οι ισόβαθμοι με άλλες ομάδες πέρσι, συμμετείχαμε στην Ευρώπη. Να βάλουμε στόχους, γιατί οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μπάσκετ γυναικών είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Η Α1 είναι πολύ δύσκολη κατηγορία. Έχουμε να κάνουμε 9 ταξίδια στην Αθήνα και 4 στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κάθε εβδομάδα παίζουμε εκτός έδρας. Ενώ οι αθηναϊκές παίζουν από περιοχή σε περιοχή. Οι άλλες ομάδες εκμεταλλεύονται αυτό το οικονομικό κέρδος και ενισχύονται. Είμαστε η πιο παλιά ομάδα στην Α1. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ομάδα. Έγιναν μέσα σε μια νύχτα. Οι ακαδημίες συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ και στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Κατσαρή που είναι δίπλα μας και τον Δ. Παπαδόπουλο. Και τον γιατρό μας το Νικηφόρο Διονύση που είναι δίπλα μας όποτε τον χρειαστούμε».

Ο κ. Τζίκας για το ανδρικό βόλεϊ είπε:

«Πήραμε το κύπελλο, αλλά χάσαμε το πρωτάθλημα γιατί ο καλύτερος μας παίκτης τραυματίστηκε και είχε κόβιντ στα πλέι-οφ. Αισθανόμαστε πετυχημένη ομάδα. Ξεφεύγει κάθε χρόνο ο κ. Κατσαρής στο μπάτζετ. Υπάρχει και η προσφορά του κ. Τσαλόπουλου».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις αναφορές στις επιτυχίες των υπολοίπων τμημάτων, αλλά και την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2023.

1. Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ισολογισμός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2022 (01.01.2022 – 31.12.2022)

2. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ειδικός Απολογισμός της εκδήλωσης κολυμβητικών αγώνων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2022»

3. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο διοικητικός απολογισμός έτους 2022

4. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου

5. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο προϋπολογισμός έτους 2023

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, το τμήμα Πυγμαχίας του Συλλόγου παρέδωσε στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αθανάσιο Κατσαρή, τιμητική πλακέτα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ενίσχυση στη θέση «1» με Παπάζογλου!

Στα “ασπρόμαυρα” ο 26χρονος τερματοφύλακας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην ενίσχυση της θέσης "1" προχώρησε η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας στη "μηχανή" της τον 26χρονο τερματοφύλακα Λευτέρη Παπάζογλου.

Σχετικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρεται:

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Λευτέρη Παπάζογλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στην Δράμα στις 03/07/1997, ο Λευτέρης Παπάζογλου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 192cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ το 2005 από την ομάδα της Προσοτσάνης, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2014.

Από το 2014, μέχρι και την περσινή σεζόν, αγωνιζόταν με την φανέλα της Bianco Monte Δράμας, με την οποία απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από την Handball Premier, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο EHF European Cup.

Είναι διεθνής με την Εθνική Μπιτς Χάντμπολ της χώρας μας, με την οποία έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Δράμας, για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Λευτέρη!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η γιορτή χάντμπολ του ΠΑΟΚ επιστρέφει!

Το ερχόμενο Σάββατο στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γιορτή του Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, γίνεται θεσμός, και επιστρέφει το Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ, της ΟΧΕ, και της ΕΣΧΘ.

Αν είσαι αγόρι ή κορίτσι δημοτικού, φέρε τον φίλο ή την φίλη σου, και φτιάξε την ομάδα σου.

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρξουν εκπλήξεις (διαγωνισμοί, κληρώσεις, δώρα).

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Χαραλαμπίδη, κρατάει και Μούχλια

Η κίνηση του Δικεφάλου που δίνει «βάθος» στον πάγκο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νωρίτερα μέσα από το PAOK24 παρουσιάσαμε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη βασική γραμμή κρούσης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι αρκετές θα είναι και οι αλλαγές στους αθλητές που θα δώσουν βάθος στον πάγκο του Δικεφάλου και θα έρχονται για να δίνουν τις λύσεις όταν αυτές είναι απαραίτητες.

Έτσι λοιπόν οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, τον Έλληνα ακραίο, 26 ετών και ύψους 1,98.

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που είναι και η γενέτειρά του και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας (Mitteldeutchland) και της Αυστρίας (Uvc Ried).

Με την γερμανική ομάδα, κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ με την αυστριακή τερμάτισε στην 4η θέση και αγωνίστηκε στο CEV Challenge Cup.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και της Καλαμάτας 80. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της SVA Rehovot.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μούχλια, με τον ταλαντούχο ακραίο να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσουν και τα «μέτωπα» που αφορούν τους Τακουρίδη, Γάτση, (κεντρικοί) Μιχελάκη (λίμπερο) οι οποίοι είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ ώστε να συνεχίσουν και αυτοί με τα ασπρόμαυρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending