Connect with us

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Εμφανιστήκαμε αγχωμένοι σήμερα»

Για τη σημασία της σημερινής νίκης μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

PAOK24

Μιλενκόσκι: «Εμφανιστήκαμε αγχωμένοι σήμερα»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του σημείωσε πως η ομάδα του φάνηκε αγχωμένη ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ζητώ συγγνώμη από την προηγούμενη ομάδα μου, η οποία μάλλον μετά από αυτό το αποτέλεσμα είναι εκτός των πλέι-οφ, ωστόσο χρειαζόμασταν και εμείς τους βαθμούς της νίκης για να διασφαλίσουμε την δεύτερη θέση. Γι’ αυτό εμφανιστήκαμε αγχωμένοι σήμερα, ίσως λόγω της σημαντικότητας του παιχνιδιού. Σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού παίξαμε καλά, σε άλλες όχι και τόσο, ίσως λόγω της πίεσης του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, η οποία μας φέρνει πάρα πολύ κοντά στην δεύτερη θέση. Περιμένουμε πλέον τα πλέι-οφ, μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε «Οι δύο ομάδες σήμερα είχαν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ψάχνουν τους πόντους. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση και ο Φοίνικας να μπει στην τετράδα. Καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Σταθήκαμε δυνατοί στα σημεία που μας πίεσε ο Φοίνικας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ουίλιαμς για ΠΑΟΚ

Η Αμερικανίδα ακραία για τον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κοντά στο να κλείσει το βασικό δίδυμο των ακραίων της για τη νέα σεζόν φαίνεται να βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Μετά την 22χρονη Βουλγάρα διεθνή, Αλεξάντρα Μιλάνοβα, στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο έρχεται και η Κασαουάνα Ουίλιαμς.

Πρόκειται για μία νεαρή αθλήτρια (ύψους 1,83μ.) με καταγωγή από την Αμερική, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα της Criollas de Caguas.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πού θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Κλείδωσε η ευρωπαϊκή συμμετοχή των πρωταθλητριών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πιστή στο Ευρωπαϊκό της ραντεβού και τη φετινή σεζόν η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας θα λάβουν μέρος στο EHF European League και θα είναι οι μοναδικές εκπρόσωποι της χώρας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αναλυτικά

EHF European League

ΠΑΟΚ (Πρωταθλητής)

ΕΗF European Cup

OΦΝ Ιωνίας (Κυπελλούχος)

ΑΕΣΧ Πυλαίας (3η θέση Α1 Γυναικών)

Αναγέννηση Άρτας (4η θέση Α1 Γυναικών)

ΑΕΠ Πανόραμα (5η θέση Α1 Γυναικών)

*Η ΟΧΕ δηλώνει το Πανόραμα ως 5η ομάδα, κάνοντας χρήση του σχετικού δικαιώματος από την EHF για επιπρόσθετη θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πόλο γυναικών: Αναλαμβάνει ο Κλώτσικας τα τμήματα υποδομής

Επιστρέφει στον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα τμήματα υποδομής του Πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Κλώτσικα.

Ο Άγγελος Κλώτσικας ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής στον Δικέφαλο το 2008, αναλαμβάνοντας τις υποδομές του τμήματος Πόλο γυναικών, ενώ το 2009 καθοδήγησε για μικρό διάστημα και την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1.

Πρόκειται για έναν άκρως έμπειρο προπονητή, με πολλές παραστάσεις, ο οποίος έρχεται στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αναλάβει την ανάπτυξη του τμήματος Πόλο γυναικών του Δικεφάλου, το οποίο πλέον έχει εδραιωθεί στην Α1 Κατηγορία. Έτσι, θα προετοιμάσει κατάλληλα την επόμενη γενιά του γυναικείου πόλο του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Κλώτσικας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Νικολαΐδη, ο οποίος με εμπιστεύεται σε μία τόσο σημαντική θέση για το τμήμα. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στον Σύλλογο, και θα συνεργαστώ με την κ. Χρύσα Χατζέλλη, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συμβάλλω και εγώ ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending