Connect with us

ΑΣ

Γούσιος: «Φιλοδοξούμε για κάτι παραπάνω»

Πίστη στον ΠΑΟΚ ενόψει πλέι-οφ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Γούσιος: «Φιλοδοξούμε για κάτι παραπάνω»

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας και «κλείδωσε» την 3η θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα φέρουν τον Δικέφαλο αντιμέτωπο στα πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό, με τους ασπρόμαυρους να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα δύο αγώνες για να πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας και εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ θα στρέψει το βλέμμα του στα πλέι-οφ, εκεί όπου πάντως στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Πάνος Γούσιος:

«Το θετικό είναι ότι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ είχαμε ηρεμία και πίστη σε αυτά που είχαμε πει, καταφέρνοντας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Μετά από ένα σημείο ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό του, θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε να χάσουμε βαθμούς. Συνολικά θέλω να πω μπράβο στα παιδιά, γιατί με το σημερινό αποτέλεσμα εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση, ο οποίος ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος, άσχετα που έχουμε την φιλοδοξία για κάτι παραπάνω. Τώρα θα έχουμε την ηρεμία ώστε να δουλέψουμε μέσα στην διακοπή, με σκοπό να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στα πλέι-οφ».

Χρύσανθος Τσαναξίδης:

«Ήταν μία επαγγελματική εμφάνιση, απλά θέλαμε τους δύο βαθμούς ώστε να κλειδώσουμε την τρίτη θέση. Έχουμε ένα κενό τριών εβδομάδων ώστε να διορθώσουμε ό,τι είναι κακό και αδύναμο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι-οφ. Η ομάδα βρίσκεται σ’ ένα πολύ καλό σημείο, είναι πολύ καλό αυτό το κενό των τριών εβδομάδων ώστε να ανασυνταχθούμε και να ξεκουραστούμε, διότι προερχόμαστε από ένα σερί δύο μηνών με απανωτά δύσκολα παιχνίδια και μικροτραυματισμούς. Έχουμε ευκαιρία να ανακτήσουμε δυνάμεις, ώστε να πάμε πολύ δυνατοί στα επόμενα παιχνίδι, και κυρίως στους ημιτελικούς. Έχουμε πολλές δυνατότητες, πιστεύω στην ομάδα, και πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στους τελικούς. Ο ΟΣΦΠ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά όπως τους κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια στην έδρα μας, μπορούμε να το ξανακάνουμε και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους τελικούς».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: Πρόσκληση σε επαναληπτική ΓΣ

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 03η Απριλίου 2024 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 λόγω μη απαρτίας της πρώτης Γενικής Συνέλευσης (27/03/2024), που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena) επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, με τα παρακάτω ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού και Οικονομικού απολογισμού έτους 2023 (01.01.2023 – 31.12.2023)
2. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το αθλητικό σωματείο
3. Έγκριση ειδικού απολογισμού χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το ΤΑΑ
4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού έτους 2023
5. Έγκριση εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
6. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2024
7. Τροποποίηση Καταστατικού και εναρμόνιση με τις διατάξεις του ν. 2725/99 όπως ισχύει

Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.

Τα μέλη του σωματείου μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά καταβάλλοντας την/τις συνδρομή/ες τους μέχρι και την έναρξη της Γ.Σ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ