Connect with us

ΑΣ

Ο Ηλίας Βούρας στον ΠΑΟΚ

Ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στο ποδόσφαιρο Γυναικών

PAOK24

Ο Ηλίας Βούρας στον ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρει σχετικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα του… «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Βούρα, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1985, ο Ηλίας Βούρας είχε μία πλούσια καριέρα ως τερματοφύλακας, παίζοντας από το 2007 μέχρι και το 2020 στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως τερματοφύλακας έχει περάσει από Κέρκυρα, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Δόξα Δράμας, Καλαμάτα και Τρίγλια, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στην Super League.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων ξεκίνησε την καριέρα του την αγωνιστική σεζόν 2020-21 από την ανδρική ομάδα της Τρίγλιας, στην οποία έμεινε μέχρι και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Βούρας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος του Ισόβιου Πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, εύχομαι να τελειώσουμε την φετινή σεζόν, όπως και κάθε χρόνο, ως πρωταθλητές, και να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του τμήματος τη νέα σεζόν, ο οποίος είναι ο είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, διότι τα κορίτσια δουλεύουν πάρα πολύ από το καλοκαίρι. Το σύνολο είναι δεμένο, κάτι το οποίο είναι άκρως σημαντικό. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο να δώσω την κατάλληλη κατεύθυνση στα κορίτσια, όσο καλύτερα μπορώ, και να βελτιώσουμε τις νεαρότερες αθλήτριες οι οποίες έρχονται από πίσω».

Καλώς ήρθες Ηλία!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ