Connect with us

ΑΣ

Το ΠΑΟΚτσάκι που ξετρέλανε τις πρωταθλήτριες!

Άλλη μια απόδειξη ότι ο Δικέφαλος δεν παίζει ποτέ και πουθενά μόνος του

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το ΠΑΟΚτσάκι που ξετρέλανε τις πρωταθλήτριες!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο την περασμένη Κυριακή στην Χαλκίδα επικρατώντας των Αβάντων με 0-8 για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 1ου ομίλου της Α’ Εθνικής.

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα τη στήριξη ενός μικρού φίλου του ΠΑΟΚ, κάτι που φυσικά προκάλεσε πολλά χαμόγελα στις πρωταθλήτριες.

Γι’ αυτό μάλιστα και στο τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτριες του Δικεφάλου χάρισαν μία μπάλα του ΠΑΟΚ στον μικρό Αλέξανδρο, ευχαριστώντας τον για την στήριξή του και την παρουσία του στην αναμέτρηση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γιορτή παρέα με τις κούπες

Ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ που γιόρτασαν σε οικογενειακό κλίμα τις επιτυχίες της σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Πάλη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Άρση Βαρών, και οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος Νεών Γυναικών-Νεανίδων στην πυγμαχία, έδωσαν το παρών σε μία υπέροχη γιορτή.

Παρών φυσικά ήταν ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, ο έφορος της Πυγμαχίας, Μιχάλης Βαρουσιάδης, και οι προπονητές των αθλημάτων του Δικεφάλου.

Η Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποιήθηκε στο Boston Bar, το οποίο ευχαριστούν τα τμήματα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ