Connect with us

ΑΣ

Στο χέρι του να το κλειδώσει!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το… ευρωπαϊκό τρίποντο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στο χέρι του να το κλειδώσει!

Επιστροφή στη δράση μετά από τρεις εβδομάδες για την ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που δίνει ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό σήμερα στις 15:30 (AC PAOK TV στο YouTube) για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και με νίκη επί των «πράσινων» θα καταφέρει να «κλειδώσει» τη θέση του στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να συνεχίσει την πορεία του προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του από την Βουλιαγμένη με 5-11, επέκτεινε το αρνητικό σερί του στους οκτώ αγώνες, μένοντας στην έβδομη θέση με 25 βαθμούς.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Β’ φάσης, ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 11-13.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, σημείωσε:

«Επαναξεκινά το πρωτάθλημα μετά την διακοπή των τριών εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε οι ομάδες να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό μέσα σε αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ. Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, και σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας. Θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, στην οποία φέτος έχουμε κάνει κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις.

Μακάρι η επανέναρξη του πρωταθλήματος να συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε με το καλό, οριστικά θα είμαστε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας την διαδικασία των πλέι-άουτ, και ασφαλώς είμαστε εντός στόχων στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Υπάρχει καλή διάθεση στην ομάδα, ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ