Connect with us

ΑΣ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Βριλήσσια

Τι δήλωσαν οι Σκανδάλης και Ελευθεριάδης, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου

PAOK24

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Βριλήσσια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 39-25, για την 22η αγωνιστική της Handball Premier, κόντρα στα Βριλίσσια. Ο βοηθός του Παναγιώτη Γούσιου, Βασίλης Σκανδάλης και ο αθλητής, Γιώργος Ελευθεριάδης, εξέφρασαν την εκτίμηση τους για το αποτέλεσμα, αλλά και για το τι έπεται ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βασίλης Σκανδάλης:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διαρκείας του Πρωταθλήματος, η προετοιμασία μας για τα ημιτελικά έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, από όταν κλείσαμε και τυπικά την τρίτη θέση. Προερχόμαστε από μία δύσκολη προπονητικά εβδομάδα, με μεγάλο όγκο δουλειάς στην προπόνηση. Αυτή η αναμέτρηση το θέλαμε πιο πολύ για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, ήταν βέβαια λίγο χαλαρό, βοήθησαν και τα Βριλήσσια να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα. Από εδώ και πέρα η προσοχή μας στέφεται στον Ολυμπιακό, θέλουμε να εξαντλήσουμε την σειρά ώστε να ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν και ήταν μια καλή αγωνιστική χρόνια, θα θέλαμε κάτι καλύτερο γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θα θέλαμε κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είχαμε τα εφόδια ως ομάδα και έχουμε δουλέψει καλά όλη την χρονιά. Θεωρώ ότι κάποιες λεπτομέρειες στην πορεία μας στέρησαν κάποια πράγματα αλλά είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε ώστε να τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Γιώργος Ελευθεριάδης:

«Tο σημερινό παιχνίδι ήταν καλό, είχε αρκετό τρέξιμο, ο αγώνας πήγαινε πάνω-κάτω και υπήρξαν πολλά γκολ. Θεωρώ πως θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, δεχθήκαμε πολλά γκολ. Από εκεί και πέρα, πήραμε τους δύο βαθμούς, μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θέλαμε να πάρουμε την νίκη, θέλαμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο την αγωνιστική χρονιά. Η σεζόν έχει έναν γλυκόπικρο χαρακτήρα, από την μία είμαστε στα πλέι-οφ της σεζόν αλλά από την άλλη είχαμε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Δούκα. Ωστόσο δεν είναι η ώρα να τα δούμε αυτά, τώρα κοιτάμε μπροστά μας τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Μας έχει μείνει ένας στόχος και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Στη Γαλλία συνεχίζει ο Ουόλς

Νέα σελίδα στην καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο γαλλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καναδός πασαδόρος Μπρετ Ουολς.

Μετά από θητεία δύο χρόνων στον ΠΑΟΚ, ο μέχρι πρότινος αθλητής του Δικεφάλου μετακομίζει στη Γαλλία για λογαριασμό της Πουατιέ.

Ο Ουόλς αναδείχτηκε δύο φορές κυπελλούχος Ελλάδας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Αντίστροφη μέτρηση για την Γιορτή του Κολυμβητή!

Ραντεβού στο κολυμβητήριο της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Γιορτή του Κολυμβητή, η οποία θα διεξαχθεί στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Τούμπας, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας!

"Το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 18:00, ο ΠΑΟΚ, υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει μία μοναδική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν παιδιά 5-9 ετών από τα Κολυμβητήρια: Γηπέδου Τούμπας, Ποσειδώνιο, Εθνικό και Νεάπολης.

Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες μας. Σας περιμένουμε όλους!" ανέφερε σχετικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πάει και για Μπάτζιο ο ΠΑΟΚ

Άλλη μία κίνηση με Έλληνα παίκτη στα σκαριά για τον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δυναμικά συνεχίζει στο μεταγραφικό παζάρι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Μποτσκάριοφ, Παπάζογλου και Παπαγεωργίου.

Ο Δικέφαλος είναι κοντά και στην απόκτηση του 24χρονου πίβοτ Γιάννη Μπάτζιου ο οποίος αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ένας αθλητής που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΧΑΝΘ και τα τελευταία χρόνια μεταπήδησε στην ομάδα της Πυλαίας.

Στο μεταξύ, όπως ενημερωθήκατε από το PAOK24, προχωρημένες είναι οι επαφές και με τον Γιάννη Καλόμοιρο για την επιστροφή του στον Δικέφαλο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει και αναμένονται πλέον να «πέσουν» και οι υπογραφές.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending