Connect with us

ΑΣ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Βριλήσσια

Τι δήλωσαν οι Σκανδάλης και Ελευθεριάδης, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου

PAOK24

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Βριλήσσια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 39-25, για την 22η αγωνιστική της Handball Premier, κόντρα στα Βριλίσσια. Ο βοηθός του Παναγιώτη Γούσιου, Βασίλης Σκανδάλης και ο αθλητής, Γιώργος Ελευθεριάδης, εξέφρασαν την εκτίμηση τους για το αποτέλεσμα, αλλά και για το τι έπεται ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βασίλης Σκανδάλης:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διαρκείας του Πρωταθλήματος, η προετοιμασία μας για τα ημιτελικά έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, από όταν κλείσαμε και τυπικά την τρίτη θέση. Προερχόμαστε από μία δύσκολη προπονητικά εβδομάδα, με μεγάλο όγκο δουλειάς στην προπόνηση. Αυτή η αναμέτρηση το θέλαμε πιο πολύ για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, ήταν βέβαια λίγο χαλαρό, βοήθησαν και τα Βριλήσσια να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα. Από εδώ και πέρα η προσοχή μας στέφεται στον Ολυμπιακό, θέλουμε να εξαντλήσουμε την σειρά ώστε να ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν και ήταν μια καλή αγωνιστική χρόνια, θα θέλαμε κάτι καλύτερο γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θα θέλαμε κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είχαμε τα εφόδια ως ομάδα και έχουμε δουλέψει καλά όλη την χρονιά. Θεωρώ ότι κάποιες λεπτομέρειες στην πορεία μας στέρησαν κάποια πράγματα αλλά είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε ώστε να τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Γιώργος Ελευθεριάδης:

«Tο σημερινό παιχνίδι ήταν καλό, είχε αρκετό τρέξιμο, ο αγώνας πήγαινε πάνω-κάτω και υπήρξαν πολλά γκολ. Θεωρώ πως θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, δεχθήκαμε πολλά γκολ. Από εκεί και πέρα, πήραμε τους δύο βαθμούς, μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θέλαμε να πάρουμε την νίκη, θέλαμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο την αγωνιστική χρονιά. Η σεζόν έχει έναν γλυκόπικρο χαρακτήρα, από την μία είμαστε στα πλέι-οφ της σεζόν αλλά από την άλλη είχαμε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Δούκα. Ωστόσο δεν είναι η ώρα να τα δούμε αυτά, τώρα κοιτάμε μπροστά μας τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Μας έχει μείνει ένας στόχος και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ