Connect with us

ΑΣ

Ψυχολογία, χαρακτήρας και… έφυγε για Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ που βρήκε το… κουμπί του Παναθηναϊκού, έκανε ξανά τον κόσμο να χαμογελά και η νέα μάχη

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ψυχολογία, χαρακτήρας και… έφυγε για Καλαμάτα!

«Είναι η στιγμή που η κάθε ομάδα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο». Αυτό είχε δηλώσει στο PAOK24, ο Αλέξανδρος Ράπτης, παραμονές του πρώτου αγώνα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ημιτελική σειρά των πλέι-οφ της Volley League.

Οι παίκτες του Μιλενκόσκι ήξεραν καλά ότι οι πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς μέσα στη σεζόν από τους πράσινους ήταν πολλές.

Μηδένισαν το κοντέρ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό που ήταν και η τελευταία αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια.

Ήταν η ώρα να δώσουν απαντήσεις και να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να παλεύει.

Και το πιο σημαντικό όλων. Να αποδείξουν σε όλους ότι όταν ξεγράφεις τον ΠΑΟΚ θα το πληρώσεις ακριβά.

Φυσικά και δε τελείωσε τίποτα με τις δύο νίκες του Δικεφάλου επί του Παναθηναϊκού. Το είπε άλλωστε και ο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του μετά το break στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

«Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά». Ο ΠΑΟΚ καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο τρίτο παιχνίδι και να «καθαρίσει» τη σειρά.

Να μη δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει τη σειρά στην Αθήνα, να μην τον κάνει να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Όλα αυτά βέβαια μπαίνουν στην άκρη μέχρι την μεθεπόμενη Τετάρτη στις 5 Απριλίου που είναι προγραμματισμένος ο τρίτος ημιτελικός της σειράς στο «Παλατάκι».

Οι μάχες των δύο ομάδων από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα μεταφέρονται στην Καλαμάτα! Άλλη πόλη, άλλος θεσμός, άλλο διακύβευμα.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός την Παρασκευή στις 21:15 θα διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως και στον ημιτελικό του 2003 στην ίδια πόλη στον ίδιο θεσμό.

Πάρα πολλά βέβαια έχουν αλλάξει από τότε στις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός πάει «πληγωμένος». Θέλει να δώσει απαντήσεις.

Ο ΠΑΟΚ πάει με τη ψυχολογία στα ύψη. Έδειξε τρομερό χαρακτήρα, ειδικά στο παιχνίδι του Σαββάτου, όταν από 2-1 σετ, το έφερε… τούμπα το ματς και έκανε το break που τον φέρνει μία ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς.

Οι ασπρόμαυροι έχουν αποδείξει ότι έχουν βρει τα… κουμπιά των πρασίνων. Αυτές τις λεπτομέρειες που τους έλειψαν στην κανονική διάρκεια.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι πρέπει να ζήσει και να πεθάνει από το σερβίς του. Του βγήκε με τον Ολυμπιακό, του βγήκε με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς και όταν άρχισε να… στραβώνει στο δεύτερο ματς, έδωσε πάρα πολλούς πόντους «δώρο» στους αντιπάλους.

Ο Σκρεντάου «κούμπωσε» απίστευτα στο σύνολο και ο Λευκορώσος δείχνει την ποιότητα του. Ο Ντεν Ντρις αποκτάει σταθερότητα. Ο Κοκκινάκης «σκουπίζει» πίσω και ο Ουόλς αρχίζει να μοιράζει τις μπάλες.

Ο Βουλκίδης δείχνει ιδιαίτερα βελτιωμένος στο σερβίς του, που ούτως ή άλλως είναι ένα από τα ατού του.

Βαρόμετρο, λοιπόν, και η εικόνα των ακραίων, Ράπτη – Γιόρνα, τόσο στον ημιτελικό της Κυριακής, όσο και στη συνέχεια της σειράς.

Το πιο σημαντικό όλων είναι πάντως ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ξανά τον κόσμο του να χαμογελά.

Και να πιστεύει ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να καταφέρει τα πάντα, κόντρα σε όλους και σε όλα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τα εισιτήρια και το κάλεσμα με φόντο την… ισοφάριση

Θέλει τον κόσμο δίπλα της ομάδα βόλεϊ – Τι ισχύει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά το... break που έκανε στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ ετοιμάζεται τώρα για έναν ακόμη "τελικό", αυτή τη φορά την Πέμπτη στο PAOK Sports Arena.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν τους "πράσινους" στη Θεσσαλονίκη, με φόντο το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών, με τον ΑΣ να αναφέρει με φόντο τα εισιτήρια:

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο «μπρέικ» στο Μετς, μειώνοντας την σειρά των ημιτελικών σε 1-2 και πλέον αυτή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena.

Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ καλεί στο γήπεδο, οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να κάνουν το 2-2 στην σειρά, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (2310988000): Τρίτη 12:00-20:00, Τετάρτη 10:00-20:00, Πέμπτη 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: Ημέρα αγώνα μετά τις 15:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έχει σφυγμό ο ΠΑΟΚ! (vid)

Έτσι πήρε το διπλό ο Δικέφαλος στο Μετς εις βάρος του Παναθηναϊκού!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο Μετς στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Volley League.

Η σειρά πλέον είναι στο 2-1 υπέρ των πράσινων, όμως μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 17:00 με τον Δικέφαλο να διεκδικεί στο PAOK Sports Arena την ισοφάριση.

Δείτε πώς ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Τώρα είμαστε εδώ!»

Πώς σχολίασε τη νίκη στο Μετς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ζωντανός στην ημιτελική σειρά των playoffs της Volley League ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Μετς τον Παναθηναϊκό με 3-1 και μείωσε σε 2-1.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και είμαι σίγουρος γι' αυτό σε αυτή τη φάση. Παίζουν πραγματικά δυνατό βόλεϊ, πιέζουν με το σερβίς, έχουν πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι ατομικά μπορούν να κάνουν την διαφορά. Παρόλα αυτά, στα πρώτα δύο σετ παίξαμε εκπληκτικό βόλεϊ, χωρίς λάθη, και αυτό ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Στο τρίτο σετ είχαμε πρόβλημα την υποδοχή, διότι αφού πήραν 2-3 πόντους διαφορά, έπαιξαν πιο ελεύθερα από την γραμμή του σερβίς και μας δημιούργησαν πρόβλημα. Στο τέταρτο σετ η ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε καλά, να μην δώσουμε δυνατότητα στον αντίπαλο να πιέσει με το σερβίς.

Η υποδοχή μας ήταν πολύ καλή, όλες οι φάσεις του παιχνιδιού μας ήταν πολύ καλές, ιδιαίτερα το μπλοκ μας, καθώς μετά το 20 κάναμε τρία εκπληκτικά μπλοκ στον Ερνάντεζ, κάτι το οποίο είναι σημαντικό απέναντι σ' έναν τέτοιο παίκτη.

Αξίζαμε μία νίκη στην σειρά, παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, στο δεύτερο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη παίξαμε καλά σε δύο σετ, σε δύο σετ όχι, αλλά τώρα είμαστε εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, αλλά δείξαμε την ποιότητα μας, και τώρα ας παίξουμε βόλεϊ!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ