Connect with us

ΑΣ

Ντεν Ντρις και Ράπτης στέλνουν μήνυμα για το Final-4 (vid)

«Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή φόρμα»

PAOK24

Ντεν Ντρις και Ράπτης στέλνουν μήνυμα για το Final-4 (vid)

Ο Δικέφαλος μετρά τρεις σερί κατακτήσεις στο θεσμό του Κυπέλλου (τέσσερις συνολικά) και πηγαίνει στην Καλαμάτα με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στη Γλυφάδα.

Μπροστάρηδες σ’ αυτήν την προσπάθεια θα είναι οι Αλέξανδρος Ράπτης και Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, οι οποίοι όμως ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή σε φάιναλ φορ Κυπέλλου!

«Δεν θα έλεγα ότι έχω άγχος, αλλά ανυπομονησία και χαρά γι’ αυτήν την πρώτη του μου συμμετοχή», είπε ο Έλληνας διεθνής ακραίος με τον Βέλγο διαγώνιο να δηλώνει από την πλευρά του: «… ενθουσιασμένος για το πρώτο μου φάιναλ φορ και έρχεται σε μια στιγμή που δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή φόρμα».

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι ο ημιτελικός της Παρασκευής δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν στη διάρκεια της σεζόν.

«Δεν μετράει το τι έγινε πριν… Δεν έχει σημασία ότι κερδίσαμε δύο ματς στη σειρά για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ούτε πιστεύουμε στο μομέντουμ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ξέρουμε πολύ καλά η μία ομάδα την άλλη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η πρόκριση…άνοιξε την όρεξη

Με εξαιρετική διάθεση και κλίμα το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 και παράλληλα πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης του Δικεφάλου, μετά το μεγάλο αυτό επίτευγμα της ομάδας, ακολούθησε δείπνο.

Αναλυτικά:

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1 και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μέσα σ' εξαιρετικό κλίμα, ιθύνοντες, προπονητικό τιμ και παίκτες, δείπνησαν όλοι μαζί, περνώντας χαλαρές στιγμές μεταξύ τους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας η οποία ακολουθεί με πολύ δυνατούς αγώνες.

Το τραπέζι πραγματοποιήθηκε στο «ΝΕΟΝ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 205 & Δημ.Τσιαπάνου 25-29), το οποίο είναι και χορηγός του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ