Connect with us

ΑΣ

Ουόλς: «Η δουλειά όλης της χρονιάς τώρα αποδίδει καρπούς»

Όλα όσα είπε ο Καναδός, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ

Ανέστης Παπιόπουλος

Ουόλς: «Η δουλειά όλης της χρονιάς τώρα αποδίδει καρπούς»

Ο Μπρετ Ουόλς φιλοξενήθηκε στον αέρα του City of Primo 106,1 και μίλησε για όλα όσα έζησε κατά την διάρκεια του διημέρου στην Καλαμάτα, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα, με τον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και, αν όλα πάνε καλά, τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Για το πως βίωσε τους πανηγυρισμούς στην Τούμπα:

«Ήταν μια πολύ όμορφη και ειδική περίσταση για εμάς. Το να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου και το κύπελλο με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι είναι κάτι πολύ ξεχωριστό που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στο Κύπελλο κόντρα σε αυτούς που θα παίξει και στο πρωτάθλημα:

«Ελπίζουμε ότι και στο πρωτάθλημα θα προχωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πως πρέπει να δουλέψουμε και πιστεύουμε πως μαζί και με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα στον αθλητισμό μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε και στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι λογικό να περιμένουμε πολύ κόσμο στο Παλατάκι. Σε αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλουμε να δούμε την ατμόσφαιρα που μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να δημιουργήσουν. Εμείς αδημονούμε γι’ αυτό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Είναι το κλίμα στα αποδυτήρια το δυνατό όπλο της ομάδας;

«Είναι μεγάλη δύναμη για εμάς το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Έχουμε συνδεθεί όλοι μεταξύ μας από την αρχή της σεζόν. Μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και σίγουρα αυτό μας βοηθάει. Για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό το κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην διάρκεια της χρονιάς:

«Όλα τα παιχνίδια στην διάρκεια της κανονικής περιόδου χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Δουλέψαμε πολύ στις αδυναμίες μας και ξοδέψαμε μεγάλη ενέργεια για να βελτιωθούμε. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει κατά την διάρκεια της σεζόν στις αδυναμίες μας και βλέπουμε τώρα αυτό να αποδίδει καρπούς».

Για το βίντεο με τους πανηγυρισμούς στο λεωφορείο μετά τον τελικό:

«Θέλαμε να γιορτάσουμε με έναν ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του τροπαίου γι’ αυτό και κάναμε ένα πανηγυρικό βίντεο κατά την διάρκεια της επιστροφής στο λεωφορείο. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα βίντεο που θα το θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος θα σημαίνει τα πάντα για εμάς. Είναι ο πρωταρχικός στόχος της σεζόν για την ομάδα. Απέχουμε ακόμη πολύ από αυτό. Αρχικά έχουμε το τρίτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Καλό είναι για την ώρα να μην σκεφτόμαστε πιο μακριά».

Για το μέλλον του εδώ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι φανταστική πόλη με καλούς ανθρώπους. Όλοι στην Ελλάδα, η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ εδώ από την πρώτη μέρα. Το τι θα γίνει στο μέλλον για την ώρα θα το αφήσω ως μυστήριο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ