Connect with us

ΑΣ

Με ψυχή πρωταθλητή!

Με «χρυσό» γκολ της Ντίας ο ΠΑΟΚ «έσπασε» την έδρα της Νέας Ιωνίας

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με ψυχή πρωταθλητή!

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε στην έδρα της Νέας Ιωνίας με 18-19 για τον πρώτο τελικό της Α1.

Ο Δικέφαλος έκανε το 1-0 στη σειρά η οποία μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη με τις «ασπρόμαυρες» να υποδέχονται την αθηναϊκή ομάδα την Τετάρτη στις 17:00 στη Μίκρα.

Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Η Ντίας χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με το τέρμα που πέτυχε 10” πριν το φινάλε, ενώ σε μεγάλη μέρα για τον Δικέφαλο βρέθηκε η τερματοφύλακας, Τομάσεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είδε μόλις στο 3:30 την Χατζηπαρασίδου να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς οι διαιτητές θεώρησαν ότι εσκεμμένα χτύπησε με τη μπάλα στο πρόσωπο την Κεπεσίδου σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Δικέφαλος δεν επηρεάστηκε από την απώλεια της αρχηγού του και με «όπλο» του την άμυνα, τις επεμβάσεις της Τομάσεβιτς και τις επιθετικές λύσεις που βρήκε, προηγήθηκε με 2-7 στο 20′. Οι γηπεδούχες βρήκαν ξανά τα πατήματά τους και ροκάνισαν τη διαφορά με το πρώτο μέρος να κλείνει στο 7-9.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος και ανέβασε ξανά τη διαφορά (12-16 στο 47′). Νέα αντίδραση από την αθηναϊκή ομάδα η οποία μάλιστα βρήκε και δύο συνεχόμενα γκολ από την τερματοφύλακά της, την Κεπεσίδου που συνεισέφερε πολύ και με τις επεμβάσεις της στο συγκεκριμένο σημείο (17-17 στο 52′). Τα τελευταία λεπτά του πρώτου τελικού απέκτησαν… άγρια ομορφιά καθώς καμία από τις δύο ομάδες, όσο και αν προσπαθούσαν, δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ντίας έδωσε τη λύση στον ΠΑΟΚ για το 17-18 στο 58′, αλλά η απάντηση ήρθε για το 18-18. Η Ντίας με «χρυσό» γκολ 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έκανε το 18-19 και χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-4, 3-7, 4-8, 7-9 (ημχ), 10-12, 12-14, 12-15, 15-17, 17-17, 18-19

ΟΦΝΙ (Μπούνας): Μ. Κεπεσίδου 2, Μανιά 1, Μουρατίδου, Ανδρίτσου, Κοτρώτσιου, Κμίροβα 7, Κρίνιτς 4, Καρέλα, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 2, Ντιμτσούδη, Νταβίντοβιτς 2, Μπόγιανιτς, Μυλωνά, Στουγιαννίδου.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου 1, Βράνσιτς 2, Καπρινιώτη, Σαμολαδά, Σεβδίλη 3, Γκόμες 3, Ζενελι, Μποριζόφσκα 1, Νταμπέφσκα 1, Τομάσεβιτς, Ριμπέιρο Ντίας 3, Μπουράτο 5, Ζυγούρα, Γρκμπάβσεβιτς.

Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης, Κόκκινη: 4’ Χατζηπαρασίδου (δεν κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα:4-7, Πέναλτι: 4/4-4/7

*Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 3 λεπτών γιατί στον προαύλιο χώρο του κλειστού και συγκεκριμένα πίσω από το τέρμα, στην πόρτα που βρίσκεται δίπλα σε αυτό, έπεσε κροτίδα και αισθάνθηκε ζαλάδα ο διαιτητής γραμμής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (Live)

Ζωντανή ενημέρωση για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση των playoffs της Volley League γυναικών με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυρες» τερμάτισαν στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας, ενώ η Ένωση στην 3η θέση.

Η ρεβάνς θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο της ΑΕΚ στις 19:00

Ο αγώνας μεταδίδεται με εικόνα μέσω του AC PAOK TV στο YouTube με συνδρομή 4,99 ευρώ το μήνα.

Live η εξέλιξη του αγώνα

1ο σετ:

11-13 Κυπαρίσση

10-13 Σολέ

10-12 παράβαση φιλέ

9-12 άσος Φανγκ

8-12 Πολυνοπούλου

7-12 με πέρασμα της Κωνσταντινίδου

7-11 μπλοκ στην Ουίλιαμς - Τάιμ άουτ ΠΑΟΚ

7-10 άουτ επίθεση Πολυνοπούλου

7-9 Τσάριτς

7-8 Πολυνοπούλου

6-8 Μπλάνκο

6-7 Φανγκ

5-7 άουτ επίθεση Ουίλιαμς

5-6 άσος Στράντζαλη

5-5 Στράντζαλη

5-4 άουτ σερβίς

4-4 φιλέ σερβίς Ουίλιαμς

4-3 Ουίλιαμς

3-3 άουτ επίθεση Κυπαρίσση

3-2 Στράντζαλη

3-1 άουτ επίθεση

2-1 Τερζόγλου

1-1 φιλέ σερβίς

0-1 άστοχη επίθεση Ουίλιαμς

Ξεκίνησε ο αγώνας

Βραβεύεται πριν τον αγώνα η Ιωάννα Πολυνοπούλου που είχε αναδειχτεί MVP της 21ης αγωνιστικής.

Ντέακ, Φανγκ, Κυπαρίσση, Ουίλιαμς, Τερζόγλου, Πολυνοπούλου και λίμπερο Ξανθοπούλου για τον ΠΑΟΚ

Φίλες και φίλοι του PAOK24 καλησπέρα. Στις 19:00 πρώτο σερβίς στον αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θεοδωρίδης: «Αφιερωμένη στον Ιβάν Σαββίδη η νίκη-πρόκριση»

Τι δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ευρεία επικράτηση επί του Άρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αποδεικνύοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» τον Άρη με 4-0 σε εκτός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών.

Παίκτριες και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν τη νίκη στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου το οποίο αντιμετωπίσαμε με την απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, όπως όλα τα παιχνίδια. Ξεκουράσαμε πολλές παίκτριες μας, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πάρα πολλές παίκτριες, οι οποίες δεν τον έχουν και είναι νεαρότερες. Ανταποκρίθηκαν πλήρως στις συνθήκες του αγώνα, σ' ένα γήπεδο το οποίο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης, όπου όποια και να είναι η κατάσταση των δύο ομάδων, πρόκειται για ένα ντέρμπι. Συνεχίζουμε στον θεσμό του κυπέλλου, τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε όπως και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση επί του Άρη, στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Παναγιώτα Αργυρίου, τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ιδιαίτερα εγώ που σκόραρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πάρτι πρόκρισης του ΠΑΟΚ με ντόρτια κόντρα στον Άρη!

Πανηγυρικά ο Δικέφαλος στην επόμενη φάση του κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κυρίαρχη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη νοκ άουτ εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για το κύπελλο Ελλάδας, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 4-0.

Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού και συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάκτηση του 7ου κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία της.

Στο 32' η Γιαννακά ξεκλείδωσε την άμυνα του Άρη με όμορφη ατομική ενέργεια κάνοντας το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα, η Χαλατσογιάννη βρέθηκε στο τετ-α-τετ, ωστόσο η λόμπά της κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλης τερματοφύλακας.

Λίγα λεπτά μετά η Γιαννακά έκανε το 0-2 με αριστερό πλασέ.

Στο 35' και στο 39' ο ΠΑΟΚ έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες με Τζούρτζεβιτς, Γιαννακά.

Στο 43' η Αργυρίου ολοκλήρωσε το καταιγιστικό διάστημα του ΠΑΟΚ κάνοντας με ωραίο τελείωμα το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με το... καλησπέρα στην επανάληψη ο Δικέφαλος βρήκε ξανά δίχτυα. Εξαιρετικός συνδυασμός των Αργυρίου και Χαλατσογιάννης με την τελευταία να δίνει στην Παπαδοπούλου για το 0-4.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αργυρίου προσπάθησε να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ δικό της και πέμπτο για τον ΠΑΟΚ Morris, ωστόσο το σουτ της έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ.

Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Θαλής Θεοδωρίδης έδωσε πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στις Κατσάνου, Καλιεντζίδου και Μπαταούλα, ενεργοποιώντας όλες τις παίκτριες του ρόστερ.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

«Στροφή» για τον Δικέφαλο στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ στις 16:00.

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Κατεργιαννάκη, Σιδηροπούλου, Θεοδωράκη, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Μήτκου (63' Κατσάνου), Χαλατσογιάννη (68' Μπαταούλα), Αργυρίου, Γιαννακά (62' Καλιεντζίδου), Τζούρτζεβιτς, Παπαδοπούλου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ