Connect with us

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Μια τεράστια επιτυχία των παιδιών και του ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός του Δικεφάλου για την πρόκριση στις μάχες που κρίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χατζηθεοδώρου: «Μια τεράστια επιτυχία των παιδιών και του ΠΑΟΚ»

Το Περιστέρι με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ με φόντο την κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, είπε:

«Καταρχάς να πούμε πως πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία των παιδιών και της ομάδας του ΠΑΟΚ, είμαστε το μοναδικό σωματείο από την περιφέρεια το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια είναι στις κορυφαίες έξι ομάδες του πρωταθλήματος. Προς θεού δεν είπαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω ωστόσο είναι πολύ σημαντικό πως η δυναμική του ΠΑΟΚ δημιουργεί τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, ώστε η ομάδα να βρίσκεται στις κορυφαίες έξι ομάδες.

Νομίζω πως τα παιδιά έκαναν απλά την δουλειά τους, ήταν μια πολύ εύκολη νίκη, δεν είχαμε καθόλου άγχος. Είχαμε λίγη στεναχώρια και απογοήτευση γιατί στην προηγούμενη αναμέτρηση δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο και το πληρώσαμε. Τις τελευταίες ημέρες έβλεπα την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία των παικτών μου, ήμουν σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, όπως και πήγανε. Από εκεί και πέρα, μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι από την είσοδο στην εξάδα αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι το συντομότερο δυνατό. Ξεκινά η τελευταία σειρά αγώνων του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στο περιστέρι, στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Θα κυνηγήσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο όμως μπορεί να γίνει και διπλό αν αποφασίσει η LEN να δώσει στο πρωτάθλημα μας άλλη μία θέση. Εμείς μπορεί να είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στο Περιστέρι αλλά θα πάμε για τη νίκη και την πρόκριση με όλες μας τις δυνάμεις.

Φέτος αναμετρηθήκαμε δυο φορές με το Περιστέρι και χάσαμε εύκολα και στους δυο αγώνες, αυτό όμως δεν μειώνει τις πιθανότητες κατάκτησης της πέμπτης θέσης. Το γεγονός πως δεν είμαστε φαβορί δεν μας δίνει και άγχος, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, εύχομαι να είμαστε πλήρης. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε μερικά απρόοπτα με ιώσεις, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για κάτι. Είναι η τελευταία εβδομάδα της σεζόν, θα πάμε να περάσουμε καλά, να το διασκεδάσουμε και μακάρι να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση».

Από την πλευρά του ο Νίκος Τσαλοκούδης, είπε:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια σε όλους του συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Εμφανιστήκαμε έτσι όπως θα έπρεπε, από την αρχή επιβάλαμε τον ρυθμό μας, δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον Εθνικό να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση έστω και στο τρίτο παιχνίδι και θα αγωνιστούμε για τις θέσεις 5-6 οι οποίες οδηγούν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα αναμετρηθούμε με το Περιστέρι, με το οποίο είχαμε αναμετρηθεί και πέρυσι σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη ώστε να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και θεωρώ πως θα πάνε όλα καλά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ