ΑΣ
Κερδίζει και το σηκώνει στο σπίτι του ο ΠΑΟΚ!
Σήμερα το μεγάλο ραντεβού της γυναικείας ομάδας χάντμπολ

Τέταρτος τελικός στην Α1 χάντμπολ γυναικών και ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κρατήσει και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή στη Θεσσαλονίκη πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου μπροστά στο κοινό του!
Ο Δικέφαλος, που προηγείται με 2-1 στις νίκες στη σειρά των τελικών, φιλοξενεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα τη Νέα Ιωνία στις 18:00.
Οι «ασπρόμαυρες» πέρα από τον κόσμο, έχουν στο… πλευρό τους και και την παράδοση, καθώς η τελευταία του εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ιωνία ήταν στις 12 Μαΐου του 2018 και έκτοτε μετράει μόνο νίκες στη Θεσσαλονίκη.
Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κινατζίδης – Φωτακίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube, ενώ live ενημέρωση θα υπάρχει και μέσω του PAOK24.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.
Το κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ:
«Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτριών του Δικεφάλου, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος»
Το πανόραμα των τελικών
1ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 18-19
2ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία 23-21
3ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 24-20
4ος τελικός: ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία / 3 Μαΐου – 18:00
5ος τελικός: Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί) – 6 Μαΐου
ΑΣ
Στη Μίκρα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!
Σήμερα το νοκ άουτ παιχνίδι του Δικεφάλου με φόντο τα ημιτελικά του League Cup

Η προγραμματισμένη συναυλία του Bryan Adams στο PAOK Sports Arena αναγκάζει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ να... μετακομίσει στο κλειστό της Μίκρας για να αντιμετωπίσει σήμερα (7/12) στις 17:00 (live stream YouTube ESAP TV) τον Άθλο Ορεστιάδας σε νοκ άουτ παιχνίδι για τα προημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Τρούχτσεβ επικράτησε του Άθλου στην Ορεστιάδα με 0-3 σετ για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς που οι «ασπρόμαυροι» είδαν τον Ντεν Ντρις να αποχωρεί τραυματίας, αλλά τον Σαλταφερίδη να τον αντικαθιστά επάξια.
Με τον Έλληνα διαγώνιο και πάλι στο σχήμα του, ο Δικέφαλος θέλει να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ακριτική ομάδα και να συνεχίσει την πορεία του στον θεσμό.
Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θα υπάρξει γενική είσοδος 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, σημείωσε:
«Ένα δεύτερο παιχνίδι, μέσα σε λίγες μέρες, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Κερδίσαμε το πρώτο, για το πρωτάθλημα, ως φιλοξενούμενοι, αλλά δεν θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, ως γηπεδούχοι, αλλά σε μία ουδέτερη έδρα. Σίγουρα αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει μειονέκτημα. Αντιθέτως, θα πρέπει να μας δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας, τον Βαν Ντεν Ντρις για μεγάλη διάρκεια, αλλά έχουμε τον Τρούχτσεβ και τον Σαλταφερίδη. Όλοι θα πρέπει να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμα ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ LEAGUE CUP ΝIKOΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2023-24
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 - Προημιτελικοί αγώνες νοκ άουτ
Γυμναστήριο Μίκρας, 17.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Πασπάλα.
Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνης, 17.30 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 21.00 (ΕΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023
Γυμναστήριο Δ.Βικέλας Σύρου, 19:00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π.Κηφισιάς 1-3 (25-22, 19-25, 25-27, 18-25). Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς.
ΑΣ
Έτοιμος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
Οι πυγμάχοι του Δικεφάλου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της πυγμαχίας του ΠΑΟΚ που θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».
Οι αθλητές του Δικεφάλου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα ρινγκ, μετά την προετοιμασία που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα.
Την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι:
Μιχαήλ Μουραντίδης
Στέλιος Κιρσανίδης
Νικόλαος Ματάμης
Δημήτρης Κρέκα
Βαγγέλης Νανιτζανιάν
Προπονητής: Γιώργος Ελευθεριάδης

Η γερμανική Βισμπάντεν θα είναι η ομάδα που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ σε διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των «8» στο Challenge Cup του γυναικείου βόλεϊ.
Η νέα αντίπαλος του Δικεφάλου πήρε μια δραματική πρόκριση απέναντι στη Γαλατασαράϊ.
Στο παιχνίδι στην Τουρκία, η Βισμπάντεν επικράτησε με 2-3 σετ, όμως η Γαλατασαράϊ στην ρεβάνς στη Γερμανία ισοφάρισε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης και έστειλε την υπόθεση πρόκριση σε χρυσό σετ.
Εκεί, η Βισμπάντεν επικράτησε με 15-11 και ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Στο γερμανικό πρωτάθλημα η Βισμπάντεν είναι στην 6η θέση με 11 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και 4 ήττες έως τώρα.