Connect with us

ΑΣ

Από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ η Στράντζαλη

Με διαφορετικό… Δικέφαλο θα αγωνίζεται η Ελληνίδα ακραία τη νέα σεζόν

PAOK24

Από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ η Στράντζαλη

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η διεθνής ακραία Όλγα Στράντζαλη.

Η Στράντζαλη είχε επιστρέψει την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, από τη νέα αγωνιστική χρονιά αλλάζει… Δικέφαλο και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τερζής: «Έχω πολλά παράπονα από τις παίκτριες μου…»

Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ήττα με 0-3 σετ στο PAOK Sports Arena γνώρισε από την ΑΕΚ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών των playoffs της Volley League.

Πλέον, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν νίκη με 0-3 ή 1-3 σετ στην έδρα της ΑΕΚ το Σάββατο για να στείλουν την ρεβάνς σε χρυσό σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Θάνος Τερζής δήλωσε:

«Κάναμε ένα κάκιστο παιχνίδι. Το 2ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά η ΑΕΚ μας έδωσε το δικαίωμα να μπούμε στο σετ.

Δεν ακολουθήσαμε το παιχνίδι εξ' αρχής.

Έχω πολλά παράπονα από τις παίκτριες μου. Δεν ακολούθησαν μεγάλο μέρος της τακτικής, αλλά και για τη διάθεση την οποία έδειξαν. Δεν παρατάς ποτέ ένα παιχνίδι που κρίνει πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και γενικότερα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι.

Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας. Το σύστημα διεξαγωγής μας έδινε το πλεονέκτημα να έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Το είπα στις παίκτριες μου πόσο σημαντικό είναι, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Θα πάμε στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο χρυσό σετ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κατώτερος των περιστάσεων

«Βουνό» η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει… τέσσερα σετ στην ρεβάνς του Σαββάτου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εντός έδρας ήττα με 0-3 σετ για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά των playoffs της Volley League.

Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της Ένωσης το Σάββατο στις 19:00, με το σύνολο του Θάνου Τερζή να αναζητά νίκη με 0-3 ή 1-3 σετ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος σε χρυσό σετ.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες είχαν τον έλεγχο παίρνοντας από νωρίς διαφορά (7-12, 11-17, 12-19). Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει (15-19), αλλά δεν ήταν αρκετό με το 19-25 να διαμορφώνει το 0-1.

Σετ των ανατροπών το δεύτερο. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 8-12, με τον ΠΑΟΚ να απαντά ισοφαρίζοντας 13-13 και μετά να περνάει και μπροστά με 16-15. Οι φιλοξενούμενες προσπέρασαν 16-18, με την Πολυνοπούλου να βάζει τον Δικέφαλο του Βορρά ξανά σε ρόλο οδηγού με 20-18. Η Ένωση με νέο σερί έκανε το 20-23, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε απάντηση για το 24-24. Στην... παράταση του σετ όμως η ΑΕΚ με 24-26 έκανε το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κυνηγάει στο σκορ στο τρίτο σετ με την ΑΕΚ να ανοίγει τη ψαλίδα, καθώς οι «ασπρόμαυρες» δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Οι φιλοξενούμενες με 17-25 πήραν τη νίκη με 0-3 σετ.

Τα σετ: 19-25, 24-26, 17-25

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα»

Το μυαλό του τεχνικού του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που πρέπει να «κυνηγήσει» ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την εντός έδρας ήττα με 12-22 από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, έπαιξε πολύ καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Νομίζω ότι δεν πιάσαμε την απόδοση την οποία θέλαμε και ειδικότερα στον αμυντικό τομέα. Δεν παίξαμε καθόλου καλά στην άμυνα και γι' αυτό τον λόγο δεχτήκαμε τόσα γκολ. Από εκεί και πέρα δεν πειράζει, είναι από τα παιχνίδια που σαφώς θα θέλαμε να πάρουμε κάτι αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Έχουμε μπροστά μας ακόμα τρεις εβδομάδες, αυτά τα παιχνίδια τα οποία θέλουμε να κυνηγήσουμε, να διεκδικήσουμε και να τα κερδίσουμε. Από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον επόμενο αγώνα και προχωράμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ