Connect with us

ΑΣ

Αυλαία με μεγάλη ανατροπή και νίκη για ΠΑΟΚ

Έβγαλαν χαρακτήρα οι «ασπρόμαυρες» στο φινάλε του πανελληνίου πρωταθλήματος

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Αυλαία με μεγάλη ανατροπή και νίκη για ΠΑΟΚ

Νίκη χαρακτήρα για τις Νέες Γυναίκες πόλο του ΠΑΟΚ, οι οποίες επικράτησαν με 9-10 του ΝΟ Χανίων.

Με αυτή την επικράτηση οι Νέες Γυναίκες του Δικεφάλου κατέκτησαν την έβδομη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελευταίου αγώνα, οι «ασπρόμαυρες» έκαναν μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας την θέληση για τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 2-4, 1-2

ΠΑΟΚ (Χατζέλη): Μουρατίδου, Ζιώγα, Μαχίλη 1, Μπίκου 5, Τζιβοπούλου, Μαρίνου 1, Γραικού 2, Μανίκα-Τάνη, Μπιτσάκη, Καλλία, Παρασκευοπούλου, Κοντογουλίδου 1, Μαλλού, Χρονοπούλου, Φλώρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κομβικό παιχνίδι για τις διασταυρώσεις

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Φινάλε στο G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 20:00 από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή.

Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία με τον ΓΣ Περιστερίου, χρειάζεται μόνο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης, προκειμένου να τερματίσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Υδραϊκού με 7-9, και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς και «βολεύεται» ακόμα και με ισοπαλία.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Χρήστος Λασκαρίδης, δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως μαρτυρούν και τα τελευταία αποτελέσματα της. Εμείς από την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα. Εύχομαι ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Φέρνει Δημήτρη Μούχλια ο ΠΑΟΚ!

Ο ταλαντούχος Έλληνας διαγώνιος στα ασπρόμαυρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σημαντική διπλή κίνηση και μάλιστα με ελληνικό στοιχείο ετοιμάζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη τους Δημήτρη και Σταύρο Μούχλια.

Ο 23χρονος Δημήτρης Μούχλιας, διαγώνιος διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, μετά την Χαβάη πήγε στην γερμανική Nτούρεν με διετές συμβόλαιο.

Ο ταλαντούχος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από το Σουφλί και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ηρακλή πριν κυνηγήσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ο Δικέφαλος αποκτά και το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ, τον 16χρονο Σταύρο Μούχλια που αγωνίζεται ως ακραίος.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια έχουν στο ρόστερ τους και τον ακραίο Βασίλη Μούχλια, έτσι δεν αποκλείεται να δούμε στον ΠΑΟΚ τρία αδέλφια να παίζουν με τη φανέλα του Δικεφάλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με «όπλο» την έδρα του για την οχτάδα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα την ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό εντός έδρας παιχνίδι σήμερα στις 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικό βήμα για την πρώτη οκτάδα, μετά την σπουδαία επικράτησή του στην Πάτρα επί της τοπικής ΝΕ με 3-10. Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη βρίσκεται στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 4-13, αποτέλεσμα το οποίο την έφερε στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς σε 19 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Ελευθερία Τζελέπη, δήλωσε:

«Θέλουμε σίγουρα τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Θα δουλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, έχουμε δέσει, και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ