ΑΣ
Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Παπαλεξίου
Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Έλληνας κεντρικός

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται ξανά από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Παπαλεξίου με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου να ανακοινώνει την επιστροφή του.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Παπαλεξίου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στην Κατερίνη στις 28/08/1999, ο Γιώργος Παπαλεξίου αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 202cm.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Αιγινίου τη σεζόν 2012-13, αποκτώντας τις πρώτες του παραστάσεις στη Volley League ανδρών, αλλά και στο υψηλότερο επίπεδο των υπόλοιπων εγχώριων διοργανώσεων.
Μάλιστα, τη σεζόν 2013-14 ο Γιώργος Παπαλεξίου συνυπήρξε με τον φετινό πασαδόρο του ΠΑΟΚ, Τζέι Μπλάνκεναου.
Τη σεζόν 2018-19 έκανε το ταξίδι Αιγίνιο-Πειραιάς, για να αγωνιστεί με την φανέλα του ΟΣΦΠ, κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Λιγκ Καπ, ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι τους «4» του CEV Cup.
Στον ΟΣΦΠ παρέμεινε και τη σεζόν 2019-20, μία αγωνιστική χρονιά η «σημαδεύτηκε» από τον κορωνοϊό.
Την αγωνιστική χρονιά 2020-21 πραγματοποίησε την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.
Η επόμενη διετία (2021-2023) τον βρήκε στην Σύρο, για λογαριασμό του Φοίνικα, με τον οποίο κατέκτησε το Σούπερ Καπ τη σεζόν 2021-22, έχοντας ως προπονητή τον Γιόσκο Μιλενκόσκι.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα ανδρών της χώρας μας, έχοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές με την «Γαλανόλευκη».
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παπαλεξίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΚ. Όπως γνωρίζετε όλοι ο ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια πρωταγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση όσων περισσότερων τίτλων γίνεται. Προέρχεται από μία πολύ καλή περσινή χρονιά, στην οποία κατέκτησε το Κύπελλο. Θα πρέπει μέσα από την δουλειά και την προπόνηση που θα κάνουμε στο γήπεδο, να κάνουμε μία εξίσου καλή χρονιά, και ίσως ακόμα καλύτερη με περισσότερους τίτλους. Από κει και πέρα, η στήριξη του Κόσμου είναι πολύ σημαντική, θα πρέπει να είναι δίπλα στην προσπάθεια μας σε κάθε αγώνα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, εμένα προσωπικά, μου αρέσουν πολύ, θα τους ήθελα στο πλευρό μας!».

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League 2023-24.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα με την ευκαιρία της ανόδου της Καλαμάτας ‘80 στη Volley League.
Επίσης θα γίνει και η κλήρωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.
Από το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας θα γίνουν θεματικές ενότητες για οργανωτικά θέματα, θέματα διαιτησίας και video challenge, μάρκετινκ, προβολής κ.α.
Στην κλήρωση θα βραβευτούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2022-23.
Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες 9 ομάδες:
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Π.Α.Ο.Κ.
Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Πήγασος Πολίχνης
Άθλος Ορεστιάδας
Καλαμάτα 80
Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming
ΑΣ
Πελεκίδης: «Παίξαμε πιο απελευθερωμένα»
Το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά τη δεύτερη ευρωπαϊκή μάχη

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 25-25 κόντρα στην Όλντενμπουργκ, μετά την ήττα με 37-22 στο πρώτο παιχνίδι.
Ο Δημήτρης Πελεκίδης σχολίασε τα όσα έγιναν στο δεύτερο αγώνα, με τον προπονητή του Δικεφάλου να αναφέρει:
«Συζητήσαμε με τα κορίτσια κατά πόσο η συμμετοχή μας στον θεσμό θα μας κάνει καλό ή όχι, και αυτό που είπαμε είναι ότι παίζοντας κόντρα σε τέτοιου επίπεδου ομάδες, εφόσον μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, είτε σε κομμάτια του παιχνιδιού, είτε σε ολόκληρο όπως σήμερα, σίγουρα μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Δεν υπήρχε άγχος σήμερα, οπότε παίξαμε πιο απελευθερωμένα.
Είδαμε μετά το πρώτο παιχνίδι σε πολλά plays, και δικά τους και δικά μας το πως πρέπει να λειτουργήσουμε, τα οποία τα κάναμε μέσα στο γήπεδο.
Στα αποδυτήρια ρώτησα τις παίκτριες αν πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, και με κοιτούσαν, και τους είπα ότι μπορούμε να το κερδίσουμε έτσι όπως πήγαινε η αναμέτρηση. Πράγμα το οποίο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε την ισοπαλία, κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει κάποια άλλη ελληνική ομάδα, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, απέναντι σε γερμανική.
Επικεντρωνόμαστε στο Σούπερ Καπ, ώστε η ομάδα να είναι όπως πρέπει, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρώτο Σούπερ Καπ για τον ΠΑΟΚ».
Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Έσμα Μουράτοβιτς είπε:
«Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα, δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας μας. Παλέψαμε, η άμυνα μας ήταν καλύτερη. Αφού είδαμε το πρώτο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε καλύτερα με τον προπονητή μας, και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα μέρα με τη μέρα. Είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου και την ομάδα μου».
ΑΣ
Επιβλητική αρχή για ΠΑΟΚ με +80!
Κάτι παραπάνω από άνετη επικράτηση με το τελικό 93-13 να τα… λέει όλα

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΑΣ Πανοράματος με 93-13.
Τα κορίτσια του Ευριπίδη Μελετιάδη απέδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους διαφορά, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα.
Ο Έλληνας τεχνικός, με το σκορ να του το επιτρέπει, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»