ΑΣ
Ένατη χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης!
Ο αρχηγός μένει ΕΔΩ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τακουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου, γεννημένος το 1988 και με ύψος 200cm, συνεχίζει για ένατη χρονιά στα ασπρόμαυρα, προερχόμενος από την κατάκτηση του τέταρτου κυπέλλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τακουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για ένατη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω, την Διοίκηση, τον προπονητή, και τον κόσμο, οι οποίοι με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Από την μεριά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Η ομάδα, όπως κάθε χρόνο, έχει υψηλούς στόχους και θα διεκδικήσει όλους τους τίτλους. Εύχομαι μία υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, και μακριά από κάθε είδους πρόβλημα».
ΑΣ
Αχτίδα φωτός η Ευρώπη
Σήμερα η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ στην Κροατία με φόντο την οχτάδα του Challenge Cup

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του CEV Challenge Cup με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στην Κροατία από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σήμερα στις 21:30 (live ενημέρωση PAOK24).
Ο Δικέφαλος στην έως τώρα ευρωπαϊκή του πορεία άφησε εκτός συνέχειας την Ολυμπιάδα Νεάπολης και την Πρόστεχοφ.
Οι «ασπρόμαυρες» προπονήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Dom Odbojke Bojan Stranic, ενώ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με χαλάρωμα το πρωί της Τετάρτης.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση στο κροατικό πρωτάθλημα. Την φετινή περίοδο έχει ξεκινήσει με οκτώ νίκες στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Απέκλεισε αρχικά την Ριμπόλα Καστέλα και στη συνέχεια τη Λέφσκι Σόφιας με δύο νίκες με 3-0 σετ.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για διαδικτυακή κάλυψη του αγώνα.

Στην 13η «στροφή» μπαίνει ο Β' Όμιλος της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται και πάλι εκτός έδρας.
Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τον Εθνικό, λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί του Υδραϊκού με 9-8 στην Αθήνα.
Το σύνολο του Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός ηττήθηκε με 16-7 από τον Πανιώνιο και έμεινε στην 5η θέση με 14 βαθμούς.
Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Μαρίν Ντέλιτς, σχολίασε:
«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη κόντρα στον Υδραϊκό, εκτός έδρας, και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, όμως εμείς θέλουμε να βγάλουμε στη πισίνα όσα έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα, και να πάρουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα».

Πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών που θα επανεκκινήσει τον Μάρτιο, λόγω της διεξαγωγής του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ δίνει σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι σήμερα στις 15:30 στο Ποσειδώνιο με το Περιστέρι.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 19-7 από τη Βουλιαγμένη που τον κράτησε στην 9η θέση με 7 βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά το Περιστέρι κέρδισε την ΑΕΚ με 9-7 και ανέβηκε στους 12 βαθμούς και στην 7η θέση.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.
Η πολίστρια του ΠΑΟΚ, Δέσποινα Φραγκιά, σχολίασε:
«Ο αγώνας κόντρα στο Περιστέρι αναμένεται να είναι δύσκολος, μίας και οι δύο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου και είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε όλες το καλύτερο μας εαυτό, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έρθει στο Ποσειδώνιο και να μας στηρίξει σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, καθώς η παρουσία του είναι απαραίτητη και μας δίνει πάντα ώθηση».