ΑΣ
Αυτός είναι ο νέος ΠΑΟΚ
Τα νέα πρόσωπα και οι σταθερές αξίες

Η άφιξη της Σάρον Τσεπτσούμπα ολοκλήρωσε το… παζλ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο Ντάρκο Ζάκοτς έχει πλέον την ευκαιρία να συνεχίσει την προετοιμασία με όλες τις αθλήτριες του ρόστερ στη διάθεσή του.
Αυτό φυσικά δίνει τη δυνατότητα στον Σέρβο τεχνικό να ανεβάσει τους ρυθμούς και να περάσει τη φιλοσοφία του στο δυναμικό που θα έχει στα χέρια του τη νέα σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ κράτησε έναν «κορμό» Ελληνίδων παικτριών που τα τελευταία χρόνια έχουν… ριζώσει στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο, ενώ πήγε σε ολοκληρωτική αλλαγή στις ξένες παίκτριες.
Πάσα: Βίγκαρς, Ηλιοπούλου (στο ρόστερ και η Μεροδουλάκη)
Ακραίες: Ουίλιαμς, Μιλάνοβα, Κυπαρίσση, Κλέπκου
Διαγώνιες: Τσεπτσούμπα, Οικονομίδου
Λίμπερο: Ξανθοπούλου, Παπαδοπούλου
Κεντρικές: Τσιόγκα, Πολυνοπούλου, Τερζόγλου, Αρμουτσή
*με έντονα γράμματα τα νέα πρόσωπα του ρόστερ
**Η Κυπαρίσση επιστρέφει μετά την παρουσία της στην KNRC της Ουγγαρίας
***Η Τσιόγκα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν πέρασε από τη Λαμία ως δανεική

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Βασάρα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 04/06/1998, ο Αλέξανδρος Βασάρας αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 184cm.
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των Μπέμπιδων 2000, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας, με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League U20.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή, στην οποία κάθισε για δύο αγωνιστικές σεζόν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Μετέπειτα, αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική Κατηγορία, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές, παίζοντας για τους: Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκη Αγκαθιάς, ΠΑΣ Πρέβεζας, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Βασάρας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θα δώσω το 100% μαζί με τους συμπαίκτες μου, και πιστεύω θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις, διότι είμαστε ο ΠΑΟΚ».

Φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, θα δώσει στο PAOK Sports Arena, το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Δικέφαλος θα δώσει δύο δυνατά φιλικά στην Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας τη βουλγαρική ομάδα στο PAOK Sports Arena.
Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (30/10) στις 18:00, ενώ το δεύτερο για την Κυριακή (01/11) στις 17:00.

Φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, θα δώσει στο PAOK Sports Arena, το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, στις δηλώσεις του στην κάμερα του ερασιτέχνη δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται.
Δείτε όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου στο βίντεο που ακολουθεί:
https://www.youtube.com/watch?v=zTTcFxUwsRs
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»