Connect with us

ΑΣ

Χατζέλλη: «Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι»

Οι ατάκες για την ήττα από τον Πανιώνιο και τη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χατζέλλη: «Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι»

Χαμένοι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ που είδε τον Πανιώνιο να φεύγει νικητής με 6-8 από το Ποσειδώνιο την Κυριακή για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Η προπονήτρια του Δικεφάλου, Χρύσα Χατζέλλη έκανε το… ταμείο της αναμέτρησης και παράλληλα έστειλε τα μηνύματά της για τη συνέχεια.

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Νομίζω πως με το ξεκίνημα το οποίο κάναμε, το παιχνίδι το πίστευα πάρα πολύ. Δυστυχώς έγιναν κάποια λάθη από την πλευρά μας ενώ βγάλαμε και τρία πέναλτι, τα οποία δόθηκαν από τους διαιτητές. Έγιναν λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε στο τρίτο οκταλεπτο ένα γκολ, σε πολύ κρίσιμο σημείο ενώ εμείς δεν βάλαμε κανένα.

Στον παίκτη παραπάνω που μας δόθηκε, τρεις φορές κιόλας, δεν σκοράραμε και εκεί νομίζω ότι κρίθηκε το παιχνίδι.

Προχωράμε παρακάτω, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε τώρα τον Εθνικό και μετά την Πάτρα, που είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για εμάς γιατί είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κράτησε το αήττητο και το σηκώνει σπίτι του (vids)

Έμεινε στο 1-1 ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παράταση στη στέψη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Α' Εθνικής.

Ο Δικέφαλος με 23 παιχνίδια παραμένει στην κορυφή έχοντας πλέον 65 βαθμούς, ενώ οι πράσινες με 24 παιχνίδια φτάνουν στους 54 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ΟΦΗ (53) που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Πλέον, οι «ασπρόμαυρες» θα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 11/5 που θα γίνει στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 18ης αγωνιστικής.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, αλλά και την πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα. Στο 27' η Βαρδαλή πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με την αρχηγό του Δικεφάλου να μην πιάνει καλά το σουτ.

Στο 30' οι «ασπρόμαυρες» δεν πίεσαν σωστά την κυκλοφορία των γηπεδούχων, με τη Σπυριδωνίδου να μπαίνει μέσα στην περιοχή και τη Νόιχαους να την ανατρέπει. Την εκτέλεση ανέλαβε η παίκτρια που κέρδισε το πέναλτι, ευστοχώντας για το 1-0.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός με την Μήτκου στο 47', αλλά η προσπάθεια της πέρασε άουτ.
Στο 53' η Βαρδαλή κέρδισε έμμεσο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Η Μήτκου έστρωσε στη Χαλατσογιάννη που με «κεραυνό» έκανε το 1-1.

</

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, με μεγαλύτερη τη φάση που συνέβη στο 80' για τον ΠΑΟΚ. Η Γιαννακά πέρασε δύο παίκτριες μπήκε στην περιοχή και έστρωσε στην Αργυρίου που από πλεονεκτική θέση σούταρε. αλλά η μπάλα κόντραρε σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, με το κόρνερ στη συνέχεια να περνάει ανεκμετάλλευτο.

Τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον εκτός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μοιράζονται βαθμούς οι δύο ομάδες με το 1-1

80' Τρομερή ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Η Γιαννακά μπήκε μέσα στην περιοχή «έσπασε» τη μπάλα στην Αργυρίου που σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει σε παίκτρια του Παναθηναϊκού και περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

73' Απαντάει ο Παναθηναϊκός με δική του ευκαιρία. Η Σπυριδωνίδου σουτάρει η Νόιχαους αποκρούει.

72' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ωραία ατομική ενέργεια της Αργυρίου που πάτησε περιοχή, δοκίμασε το πόδι της, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

56' Η Νόιχαους λέει «όχι» σε προσπάθεια των γηπεδούχων με την Ρόγκαν.

53' ΓΚΟΛΑΡΑ για τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος κέρδισε έμμεσο έξω από την περιοχή. Η Μήτκου έστρωσε στη Χαλατσογιάννη που με «κεραυνό» κάνει το 1-1.

47' Με ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει το δεύτερο μέρος. Η Μήτκου από κοντά σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Φινάλε στο πρώτο μέρος. 1-0 οι γηπεδούχες μπροστά

32' Γκολ ο Παναθηναϊκός. Ευστοχεί η Σπυριδωνίδου στο πέναλτι και κάνει το 1-0.

30' Κερδίζει πέναλτι ο Παναθηναϊκός μετά από ανατροπή της Σπυριδωνίδου από τη Νόιχαους. Βλέπει την κίτρινη κάρτα η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

27' Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τη Βαρδαλή να πλασάρει, αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ η αρχηγό του Δικεφάλου. Παραμένει το 0-0.

https://www.youtube.com/watch?v=nozTC363RZ0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ