ΑΣ
Χατζηθεοδώρου: «Ψηλά το κεφάλι»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Ο ΠΑΟΚ κόντραρε στα ίσια τον Πανιώνιο, αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 πόλο των ανδρών.
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.
«Ήταν ένα ακόμα ποιοτικό παιχνίδι μετά το ματς της Τετάρτης. Πολλά μπράβο στα παιδιά. Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στις περιπτώσεις αυτές οι ομάδες με περισσότερη εμπειρία παίρνουν στο τέλος τη νίκη. Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και πήρε τη νίκη στο τέλος. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δε μειώνει την προσπάθεια των παιδιών.
Μένουν ακόμα 3 παιχνίδια. Τα ματς με Βουλιαγμένη και Πανιώνιο είναι τα θεωρητικά “εύκολα”. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Στα ματς που μένουν με Υδραϊκό, Εθνικό και ΑΕΚ καλούμαστε να κάνουμε το 3 στα 3 για να είμαστε σε καλή θέση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Σίγουρα θα υπάρχει άγχος, αλλά τα παιδιά θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια εικόνα. Μένουν άλλες 15 ημέρες μέχρι τη διακοπή. Ξεκινάμε ξανά τη δουλειά μας από Δευτέρα.
Είπα στα παιδιά πόσο ικανοποιημένος είμαι, δεν αποφύγαμε τα λάθη, ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά, αλλά έτσι είναι στον αθλητισμό. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε».
ΑΣ
Άξελ Τρούχτσεβ: Η… μηχανή του σερβίς στον ΠΑΟΚ!
Και επίσημα στον Δικέφαλο ο Γάλλος ακραίος: Η ανακοίνωση του ΑΣ και οι πρώτες δηλώσεις του!

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Άξελ Τρούχτσεβ, με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του:
"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Άξελ Τρούχτσεβ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Γεννημένος στη Γαλλία στις 29/04/1995, ο Άλεξ Τρούχτσεβ αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 196cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2014-15 από την γενέτειρα πόλη του, Λιόν, παίζοντας εκεί και τη σεζόν 2015-16, στην οποία κατέγραψε τις πρώτες του εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, CEV Cup και Challenge Cup.
Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην γαλλική Αραγκό Ντε Σετ, με την οποία αγωνίστηκε και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League, και στην οποία παρέμεινε για τρεις αγωνιστικές σεζόν (2017-18 και 2018-19).
Ο Άξελ Τρούχτσεβ συνέχισε να παραμένει κάτοικος Γαλλίας, παίρνοντας από πολλές ομάδες, όπως οι Αζαξιό (2019-20), Παρίσι (2020-21), Λε Πλεσίς (2020-21), Καμπραί (2021-22) και Πότεβιν (2021-22).
Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Βουλγαρία, παίζοντας με τη φανέλα της Νεφτοχίμικ Μπούργκας. Στη γειτονική χώρα, πραγματοποίησε μία εξαιρετική και απόλυτη σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, ο Άλεξ Τρούχτσεβ αναδείχθηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος αλλά και των τελικών, ενώ κατέκτησε και το τίτλο του MVP από τον κόσμο.
Τη φετινή περίοδο ξεκίνησε στην ιταλική, Βερόνα, ωστόσο ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Θεσσαλονίκη, και ο ΠΑΟΚ.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άξελ Τρούχτσεβ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι μέλος της μεγάλης Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε μία απίθανη σεζόν. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ανυπομονώ να δω τους φίλους του ΠΑΟΚ, να τραγουδούν και να φωνάζουν στο Παλατάκι, στηρίζοντας μας. Είναι σημαντικό να νιώσουμε τη στήριξη τους. Προσωπικά δεν έχω ξαναζήσει μία τέτοια ατμόσφαιρα όπως δημιουργείται στο Παλατάκι, και ανυπομονώ να την δω από κοντά, ξεκινώντας να παίζω με την ομάδα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τα πάντα, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Φόρτσα ΠΑΟΚ!».

Προερχόμενη από τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 σετ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών ο Δικέφαλος δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα του Ηλυσιακού στις 17:45.
Οι «ασπρόμαυρες» έχοντας να διαχειριστούν και τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 11η θέση με 5 βαθμούς.
Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στο PAOK Sports Arena από τον Παναθηναϊκό με 0-3 σετ.
Ο Ηλυσιακός μπορεί να είναι στην 7η θέση με 9 βαθμούς, όμως έχει κάνει δύο μεγάλες «ζημιές» σε Ολυμπιακό και Θέτιδα. Την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον ΑΟ Θήρας.
Η διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Μαρία Οικονομίδου, σχολίασε:
«Κάναμε μία νίκη ψυχολογίας στην Κροατία, και προερχόμαστε από δύσκολο πρόγραμμα με τραυματισμούς και ταξίδια. Θεωρώ πως ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό και σταθερότητα. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για εμάς, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θέλουμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό και τους τρεις βαθμούς, παρά τις δυσκολίες. Οι καλές ομάδες σε αυτά φαίνονται».
https://www.youtube.com/watch?v=ZmqaYTVp8_4
ΑΣ
30α Αλεξάνδρεια: Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας
Ξεκίνησε η μεγάλη κολυμβητική γιορτή με τη σφραγίδα του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη αγωνιστική στα «30α Αλεξάνδρεια», με τελικές σειρές τόσο στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, όσο και στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α και Β.
Φυσικά το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους προκριματικούς γύρους των αγωνισμάτων, ανοίγοντας έτσι τη δράση του Παρασκευής (01/12).
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ΕΔΩ.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β ΕΔΩ.